Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura

Kultura

Najnoviji animirani hit Konferencija životinja 3D

E-mail Ispis PDF
konferencija-zivotinja-3dKonferencija životinja 3D najnoviji je animirani film kojeg od danas možete gledati u hrvatskim kinima. Film je temeljen na istoimenoj knjizi Ericha Kästnera, jednog od naj­poznatijih i najcjenjenijih pisaca za djecu. Priča knjige počinje brzojavom cijelom svije­tu u kojem životinje poručuju: 'Volite svoju djecu!' pa sazivaju konferenciju svih životi­nja kako bi pokušali spriječiti ratove, siromaštvo i laž na Zemlji.

TUK - Vukovar, od 29.6. do 9.7.

E-mail Ispis PDF
tuk-vuU Vukovaru se od 29. lipnja do 9. srpnja održava manifestacija Tjedan urbane kulture, u organizaciji Mirovne grupe mladih Dunav, Blackout radija Vukovar (General Woo) i Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Vukovar. Na programu su glazbene raidonice, okrugli stol s glazbenom temom, natjecanje skejtera i rolera, dva glazbena festivala (Vurban Streets Festival i Blackout Hip Hop Festival), jazz koncert, stand up komedija, oslikavanje grafitima zidova

Pretpremijera Transformersa

E-mail Ispis PDF
transformersi3-uzivoDanas, u srijedu 29.6.2011. u kinu Urania, s početkom u 21:00 sat, umjesto najavljenog Fellinijevog filma „Slatki život“ (La Dolce Vita), pogledajte pretpremijeru novog nastavka popularnog američkog blockbustera „Transformers 3“ (Transformers 3: Dark of the Moon).

Film će se premijerno prikazivati, od četvrtka 30.7.2011., na dvije projekcije u kinu Urania u 19:00 i 21:40 sati. Cijena ulaznice u redovitoj prodaji je 20 kn, a vrijede svi važeći popusti. Film će se prikazivati bez pauze tijekom projekcije.

CROSSOVERS - odabrani sudionici i glazbenici

E-mail Ispis PDF
odabrani-sudionici-crossovarsaFestival dokumentarnog rock filma DORF iz Vinkovaca i Festival evropskog filma Palić 2011 organizirali su radionicu dokumentarnog glazbenog filma CROSSOVERS.

Radionica CROSSOVERS će se održati u razdoblju od 16 do 22. srpnja 2011. godine, tijekom trajanja 18. Festivala evropskog filma Palić.

Sudionici radionice iz Hrvatske su: Bojan Perić, Silva Ćapin, Ines Ignjačić, Romano Perić i Vanda Volić.

Stranica 5 od 31

 
 
 
 
belot