Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura

Kultura

Put u središtu zemlje

E-mail Ispis PDF
journey_to_the_center_of_the_earth_3d04.jpgKINEMATOGRAF »EUROPA«
U 17 sati: “Put u središtu zemlje”, akcijska avantura; u 19 sati: “Hellboy: Zlatna vojska”, akcijski film; u 21 sat: “Tropska oluja”

KINEMATOGRAF »URANIA«
U 17.30 i 21.30: “Smrtonosna utrka”, akcijski film; u 19.30 sati: “Bez greške”, kriminalistička drama

SADRŽAJ FILMA:
Dok putuju Islandom u potrazi za istinom o smrti profesorova brata, dvojica istraživača nalaze spilju koja ih vodi duboko u srce Zemlje. Otkrivaju nevjerojatan i opasan izgubljeni svijet i neobične krajolike pune neobičnih stvorenja.

Kino Urania: Luda Lova

E-mail Ispis PDF

IZVORNO IME: Mad Money
REDATELJ: Rallie Khouri
ULOGE: Diane Keaton, Ted Danson, Katie Holmes, Adam Rothenberg
ŽANR: Komedija
TRAJANJE FILMA: 104 minuta
GODINA: 2008
DRŽAVA: SAD

21,30 sati

Američka komedija koja je mogla biti daleko bolja samo da njezini autori nisu išli na tipične kompromise komercijalnog filma kako bi se što više svidjeli publici. Već na početku filma znamo kako su tri glavne junakinje ulovljene u spektakularnoj policijskoj akciji, uz obavezno sudjelovanje helikoptera. Njihova priča započinje par godina prije. Glavna junakinja Bridget Cardigan (Diane Keaton) mora se suočiti s teškim danima, muž (Ted Danson) je dobio otkaz i ne može naći novi posao, a troši se jednako kao i prije kada je dobro zarađivao. Dug je velik, i jedno od rješenja je prodaja kuće, a to znaći priznavanje poraza i gubitak društenog statusa (u višoj srednjoj klasi!). I Bridget traži posao, ali kako ga naći kada ništa ne zna raditi, jer je čitav vrijeme bila kod kuće, a diplomirala je književnost, što nikome ne treba. U novim vremenima trebaju računalni stručnjaci, odnsono oni koji znaju baratati s kompjuterom, a ona o tome nema pojma. Njezina spemačica preporuči joj posao čistačice u Federalnoj banci.

Kino Europa: The Dark Knight

E-mail Ispis PDF
http://electricityandlust.files.wordpress.com/2008/05/the-dark-knight1.jpgIZVORNO IME:
The Dark Knight
REDATELJ:
Christopher Nolan
ULOGE:
Christian Bale, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman
ŽANR: Akcijski triler
TRAJANJE FILMA: 152 minuta
GODINA: 2008
DRŽAVA: SAD
ORIGINALNA STRANICA

SADRŽAJ FILMA:
"Rat protiv zločina na ulicama Gothama se nastavlja! Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kraljevstva kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada, koji njegove ulice brani kao Dark Knight! "

Film se prikazuje sa pauzom od 15 minuta  možete ga pogledati u terminu od 18:00h i 21:00h

Stranica 31 od 31

 
 
 
 
belot