Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura

Kultura

NOVA SEZONA U DJEČJEM KAZALIŠTU

E-mail Ispis PDF
kazalisni-festival-podunavskih-sU Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića predstavljen je repertoar nove kazališne sezone 2011./12. Čestitku na dosadašnjim uspjesima i dobre želje za novu sezonu ansamblu je uputio gradonačelnik Krešimir Bubalo.

Uz poznati reprizni program, najavljene su premijere predstava „Emil i detektivi“, „Božićni kolačići“, „Doktor Jojboli“ i „Pale sam na svijetu“. I ova sezona počinje manifestacijom „Djeco, kazalište vas zove“ (7.-11. rujna), a u studenom će biti organizirana „Noć kazališta“ te u siječnju smotra najpopularnijih predstava „Zimske radosti“.

Susret književnika podunavskih zemalja

E-mail Ispis PDF

knjizevnici-pod-zemljeOd 9. do 10. rujna 2011. - 20 godina nakon proglašenja neovisnosti Hrvatske i izbijanja rata - u Vukovaru se susreće 10 poznatih književnika iz podunavskih zemalja koji će kroz čitanja, rasprave i prikazivanje filmova pokušati prodrijeti u srž raznolike zajedničke povijesti i budućnosti dunavskog prostora. Istovremeno, ovaj književni susret na povijesno značajnom mjestu otvara pitanje književnog i kulturnog prostora u Hrvatskoj, odnosno u regiji, 20 godina nakon raspada Jugoslavije.

Spy Kids 4: U Vrtlogu Vremena 4D odgođeno

E-mail Ispis PDF

spy-kids-4Prikazivanje film Spy Kids 4: U Vrtlogu Vremena 4D zbog tehničkih problema odgođeno je za 29.09.2011.Čudograd Zemlje bez granica - program

E-mail Ispis PDF
zemlja-bez-granica23. dana manifestacije Zemlja bez granica najavljujemo:

02.09.2011.
Radionice po rasporedu na www.zemljabezgranica.com
10:30 – 13:30 Kino Uranija
 Andersenove bajke - matineja za klince i klinceze
  • Ružno  pače
  • Vrtlar  Larsen
  • Juha od čačkalice
  • Suputnik
  • Snježna kraljica

Program HNK Osijek za razdoblje od 05.09 do 12.09.

E-mail Ispis PDF
hnk-5-9-12-9

Stranica 3 od 31

 
 
 
 
belot