Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle

Lifestyle

Ateisti više uživaju u seksu

ateisti-vise-uzivaju-u-seksuAteisti imaju burniji seksualni život od vjernika, pokazala je studija američkog tima psihologa provedena na 14.500 ljudi, prenose mediji.

I vjernici i ateisti prakticiraju slične stvari u seksu, prosječno imaju jednak broj odnosa tjedno i postaju seksualno aktivni otprilke u istom uzrastu, ali se njihovi odnosi razlikuju u kvaliteti.

Atesti su mnogo spremniji razgovarati o svojim seksualnim fantazijama i iskustvima nego vjernici. Osim toga vjernici poslije seksualnog čina imaju daleko veći osjećaj krivnje, objašnjavaju psiholozi.

Brzim hodanjem protiv raka prostate

brzim-hodanjem-pomozite-prostatiMuškarcima kojima je nedavno dijagnosticiran rak prostate u borbi protiv te bolesti moglo bi pomoći brzo hodanje, tvrde znanstvenici.

Kako prenosi BBC, kalifornijski znanstvenici otkrili su da tri sata brzog hodanja na tjedan može upola smanjiti brzinu širenja raka nekoliko godina nakon dijagnoze. Šetanje nema isti učinak, po članku objavljenom u časopisu "Cancer Research".

No, američki stručnjaci upozoravaju da se rezultati trebaju interpretirati s oprezom jer muškarci koji brzo hodaju obično su mlađi, mršaviji i nisu pušači, što bi također moglo objasniti uzroke za sporije napredovanje bolesti.

Osim što štete sluhu, vuvuzele šire zaraze

vuvuzele-sire-zarazuVuvuzele, plastične navijačke trubice iritantna zvuka koje je svijet upoznao na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi 2010., nisu samo opasne za sluh i živce, već su i širitelji zaraza, objavili su stručnjaci, te organizatori Olimpijskih igara u Londonu sljedeće godine razmišljaju o zabrani tih instrumenata na sportskim natjecanjima, javlja BBC u utorak.

Bolesna osoba koja puše u vuvuzelu mogao bi zaraziti ljude oko sebe virusom gripe ili tuberkuloze, ocijenili su stručnjaci na temelju istraživanja provedenog u Londonskoj školi higijene i tropske medicine.

Seks s novim partnerom :)

sex_partneri_noviJedva čekaš da "odete u krevet", ali te je istovremeno i strah da nešto ne pogriješiš? Nisi jedini. Evo kako izbjeći najčešće greške prilikom prvog seksa s novim partnerom.

Prvo moraš se prestati bojati, strepiti, razmišljati negativno ... Ukoliko partner osjeti tvoju nervozu i brigu, i sam će se početi tako osjećati, a onda su šanse da vaš prvi seks bude dobar minimalne.

Predstava "Pidžama za šestero" + nagradna igra!

pidzama-za-sestero-malaPredstava "Pidžama za šestero" bi se mogla nazvati bulevarskom farsom – to je teatar čiste zabave, radnja i likovi napisani su bez takozvanih velikih umjetničkih pretenzija, ali to nadoknađuje vrhunskim komediografskim zapletima i sjajnim likovima. Bulevarska komedija dostigla je svoj vrhunac u peru Georgesa Feydoa čiji su komadi predstavljali briljantne uratke da su njegova djela postala žanrovski arhetipovi za sva vremena.

Ovo djelo sadržava sve aspekte bulevarske komedije. Zabunu i prijevaru, radnju koja se vrti oko nedopuštenih seksualnih veza – nitko nije nevin, pa svačije nepopravljivo ponašanje postaje predmetom ove izvanredne komedije.

Stranica 3 od 23

 
 
 
 
belot