Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

Koncert Krunoslava Kiće Slabinca ipak u "Gradskom vrtu"

kico-gradski-vrtNajpopularniji i najtiražniji osječki pjevač, gitarist, skladatelj i aranžer legendarni Krunoslav Kićo Slabinac održat će veliki koncert u Športskoj dvorani "Gradski vrt" u Osijeku u četvrtak 02.lipnja 2011. s početkom u 20:30 sati, povodom 50 godina od prvog pojavljivanja na glazbenoj sceni.
Na ovom slavljeničkom koncertu nastupit će brojni gosti, glazbenici i Kićini prijatelji koji su zajedno s njim stvarali glazbenu povijest Osijeka i Slavonije.

Ulaznice za koncert Krunoslava Kiće Slabinca i gostiju koji će se održati na Dan Osječko-baranjske županije u  četvrtak 02.lipnja 2011.u Športskoj dvorani Gradski vrt - Osijek počinju se prodavati od  ponedjeljaka  16.svibnja 2011. u  9 sati ekskluzivno u club-cafe-u SIESTA,a tijekom prijepodneva  i na svim drugim prodajnim mjestima.

Zvonko Bogdan - Gala koncert u Osijeku + nagradna igra!

zvonko-bogdan-u-osijekuRazmišljajući o Panoniji, Bunjevcima, Somboru, starogradskim pjesmama, romansama, ne možemo, a da ne prepoznamo Zvonka Bogdana, istinskog umjetnika, neponovljivog interpretatora i skladatelja, čovjeka koji je svoj život posvetio glazbi, a glazba je posvetila svoje trenutke njemu, budući da je obilježio razdoblje od mađarskih pjesama pa preko vremena slavnoga primaša Janike Balaža sve do današnjih dana, u kojima polako nestaje tradicija i vrijeme, koje se, prema riječima Zvonka Bogdana, nikada ponoviti neće.

Uz pratnju čak 21 tamburaša, Zvonko Bogdan izvest će svoje velike hitove na koncertu koji će se održati u nedjelju, 29.svibnja 2011. godine, u  dvorani ''Gradski vrt'' u Osijeku, s početkom u 19.00 sati.

UFO: Omađijajte se uz LET 3!

let3Dočekali smo i to. Nakon pune 2 godine od zadnjeg nastupa, u Osijek nam ponovno dolaze riječki ambasadori dobre volje i još bolje zezancije, Let 3. Ugostiti će ih dobro poznata bina UFO festivala, na kojoj su i odradili svoj nezaboravni koncert 2007. godine, koji je završio kada je već jutro bilo svanulo.

No, ovaj puta nam Let 3 dolazi i sa ponešto noviteta. Nakon vrlog dobrog uspjeha singla „Omađijaj me“ i uz pripreme novog albuma koji već neko vrijeme kuhaju, ponovno se vratio interes publike za njihovim nastupom. A UFO uz Osječko je tu da tu želju ispuni.

Željko Pervan u Slavonskom Brodu + nagradna igra

pervan-u-broduŽeljko Pervan vodi vas „Na rub Europe“ u svom osebujnom stilu! U sklopu svoje mini turneje po Hrvatskoj, a i šire, Željko Pervan dolazi u Slavonski Brod da oraspoloži sve ljude dobre volje.

Predstava će se održati u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“, u četvrtak, 19.05.2011. godine s početkom u 19,30 sati.

Požurite, i svoje ulaznice kupite u pretprodaji u Brod-turistu i caffe baru „Gem“ u Slavonskom Brodu.

Još samo tjedan dana za prijave demo bandova!

ufo-osijek-2011Grad Osijek i ove godine stao je uz organizaciju Urban festa, pokazujući na taj način da  je Grad na Dravi uvijek bio i ostat će mjesto kvalitetne glazbe i dobre zabave za sve mlade i one koji se tako osjećaju. Afirmacija mladih demo sastava, organizacija kvalitetne glazbene manifestacije te dolazak što većeg broja posjetitelja u Osijek tijekom ljeta samo su neki od ciljeva organizatora Urban festa Osijek uz Osječko. Nadamo se da će i ove godine UFO festival ispuniti očekivanja svih koji s nestrpljenjem očekuju njegovo osmo izdanje!

Stranica 10 od 80

 
 
 
 
belot