Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

"Slavonsko veselje" Osječke televizije

slavonsko-veseljeU četvrtak, 23. lipnja 2011. godine, na dan svetkovine Tijelova, blagdana Svetkovine presvetog Tijela i Krvi Kristove, Osječka televizija će za sve svoje vjerne gledatelje, a posebno gledatelje najgledanije emisije Osječke televizije, "Slavonsko veselje", prirediti spektakl uživo.

Kako bismo zaokružili ovu sezonu, 23. lipnja, od 20 sati, Osječka televizija će snimati emisiju uživo u Hotelu Termia u Bizovcu, te će istu emitirati u redovnom terminu emisije u nedjelju, 26. lipnja 2011., od 20,30 sati.

S Porinom u rukama Jelena Rozga sprema se osvojiti Osijek

jelena-rozga-s-porinom-u-osijekNajtraženija pjevačica ove godine u Hrvatskoj nedvojbeno je Jelena Rozga. Nakon 15 godina postojanja na glazbenoj sceni, njena karijera dobila je uzlaznu putanju izdavši album Bižuterija, napunivši Spaladium i Cibonu, osvojivši Porin... Uspjeh turneje Bižuterija potvrđuju koncerti diljem Hrvatske za kojim se uvijek traži ulaznica više.

Na poziv mnogobrojnih obožavatelja, Jelena napokon dolazi u Slavoniju. Naime, 23. lipnja (četvrtak) 2011. u 21h, Rozga će održati veliki koncert „Osijeku s ljubavlju“ u osječkoj Tvrđi – dvorište kluba Vega. Budući je koncert već izazvao veliki interes javnosti ne sumnjamo da će to biti koncert koji će Slovonci još dugo pamtiti.

Ruska Arkona dolazi u Osijek

ufo-osijek-ankonaVelika nam je čast i zadovoljstvo predstaviti još jednog headlinera ovogodišnjeg Urban festa Osijek uz Osječko! Arkona je ruski folk metal bend osnovan 2002. godine. Tekstovi su im inspirirani ruskom i slavenskom tradicijom. U samoj glazbi članovi benda koriste nekoliko tradicionalnih ruskih instrumenata. Pjevačica Masha poznata je po svom death growl vokalu, kao jedna od rijetkih pjevačica koja koristi takav način pjevanja.

Jelena Rozga u Osijeku + nagradna igra!

jelena-rozga-osijekJelena Rozga, hrvatska pop pjevacica, rodjena u Splitu. Jos kao dijete pokazala je zanimanje za ples i glazbu. Imala je uspjesnu karijeru balerine i svoje zavidno umijece pokazala je nastupom u Labudjem jezeru, Trnoruzici... No, jaka zelja za pjevanjem potisnula je balet u drugi plan. Jeleni se ispunila jedna od najvecih zelja - postala je pjevacica grupe Magazin i zivot joj se promijenio iz korijena.

Kao pjevacica Magazina dozivjela je veliku popularnost, a nastupom na Dori 2006. godine najavljuje solo karijeru sa pjesmama "Oprosti mala" i "Ne zovi me Marija" koje ubrzo postaju veliki hitovi i najavljuju uspjesnu solo karijeru sjajnog vokala koji osvaja na prvo slusanje. Svoj uspjeh potvrdjuje 2007. godine na Splitskom festivalu gde osvaja Grand prix sa pjesmom "Gospe moja". Pjesma "Daj sta das" proglasena je najslusanijom pjesmom 2008. na tom istom renomiranom festivalu. Jelena postaje kraljica Prokurativa osvojivsi po treci put za redom nagradu za najslusaniju pjesmu tijekom 2009., ovog puta pjesmom "Rodit cu ti kcer i sina".

Gosti i prijatelji na koncertu Krunoslava Kiće Slabinca

koncert-kico-02Gosti i prijatelji na koncertu Krunoslava Kiće Slabinca povodom 50 godina na glazbenoj sceni i Dana Osječko-baranjske županije koji će se održati  u Športskoj dvorani "Gradski vrt" u četvrtak 02.lipnja 2011. biti će:
Dado Topić, Operna pjevačica Barbara Othman, Antun Nikolić-Tuca, Mirjana Primorac, Slavonski Dukati i Marija Pavković-Snaša, Marta Nikolin, Stjepan Jeršek-Štef, Vlatka Kopić-Tena, Mia Kordić,Grupa Prijatelji-Đakovo,Dječji KUD "Josipovac" i drugi.
Voditeljica programa je Vlatka Pokos.

Stranica 8 od 80

 
 
 
 
belot