Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

Baranja Sound Fest 2011 + nagradna igra!

2baranja-sound-malaDrugi Open Air Baranja Sound Fest 2011, dvodnevni događaj smješten u Dardi koja je udaljena desetak kilometara od Osijeka. Darda se prvi se put spominje u doba Rimskog carstva, pod imenom Tarda. Obzirom na poziciju u blizini nekadašnje Murse (Osijek), bila je na prolazu mnogim trgovcima koji su dolazili s prostora današnje Rusije, Srednje i Sjeverne Europe.

Predmet turističkih interesa tijekom ljeta su tri jezerca koja se nalaze praktički unutar mjesta. Središnje se zove Đola i na njemu je uređen kupališni i rekreacijski centar.

Petak u Ružički: Dokumentarci Bogdana Žižića

dokumentarci-bogdana-zizicaPetak u Ružički 17. lipnja prikazuje kratke dokumentarce Bogdana Žižića iz arhive Zagreb filma u ukupnom trajanju 59 minuta. Projekcija počinje u 20.00 sati.

Bogdan Žižić je hrvatski virtuoz dokumentarnog i igranog filma kratkog metra. Snimao je u Hrvatskoj, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Češkoj. Nagrađivan na festivalima u Oberhausenu, Leipzigu, Krakowu, Sofiji, Trstu, New Yorku, Atlanti… Autor je dugometražnih filmova Kuća, Ne naginji se van, Daj što daš, Rani snijeg u Münchenu, Cijena života…

Koncert Jelene Rozge

rozga1U prostoru TC Portanova, održana je danas promocija koncerta Jelene Rozge. Pjevačicu koju je nepotrebno posebno predstavljati, pogotovo nakon ovogodišnjeg Porina…no spomenimo ipak, Jelena je sa pjesmom „Bižuterija“ pokupila nagradu za hit godine. Sve se to poklopilo sa uspješnom turnejom kojom puni najveće hrvatske dvorane, rasprodala je zadarski Višnjik, splitsku Spaladium arenu, zagrebačku Cibonu. Red je tako došao i na Osijek, posredstvom koncertne agencije GOLF i agencije Arnea.

UFO uz Osječko 2011. – Popis svih izvođača + cijena ulaznica

urban-fest-osijek-2011Nije bilo lako nikome, ali silna previranja su konačno iza nas. Nakon što se za nastup na ovogodišnjem Urban festu prijavio rekordan broj demo glazbenih sastava i izvođača, točnije njih 252, uz tešku borbu i ponešto žaljenja budući da nisu svi mogli dobiti priliku za sudjelovanje ove godine, donosimo vam popis 25 demo bandova i 6 headlinera koji će nas zabavljati tijekom tri dana Urban festa Osijek uz Osječko 2011.!

Također, ovom prilikom potvrđujemo da će cijena ulaznica ostati ista kao prošle godine. Za one koji se ne sjećaju kako je to bilo, evo podsjetnika – 50,00 HRK (dnevna ulaznica) i 80,00 HRK (festivalska ulaznica za sva tri dana).

Na čemu si ti 08.07.? – Na Jinxima!

ufo-2011-jinxNakon dugo vremena, nakon komentara zašto rijetko dolaze u Osijek, nakon super uspješnih albuma „Na zapadu“ i "Diksilend", te nakon brojnih nagrada, Jinxi napokon nastupaju i na UFO festivalu u Osijeku.

Stranica 7 od 80

 
 
 
 
belot