Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

Petak u Ružički: Super Size Me

super-size-me1Petak u Ružički 8. srpnja prikazuje film "Super veliki ja" (Super Size Me), dugometražni dokumentarac Morgana Spurlocka u trajanju 96 minuta. Početak je u 20.00 sati. Ulaz slobodan.

Zašto su Amerikanci tako debeli? Dvije riječi: brza hrana. Što bi se dogodilo da jedete samo fast food cijeli jedan mjesec? Ovaj dokumentarac prati filmaša koji je odlučio na taj potez, i to po ovim pravilima: 30 dana neće ni jesti ni piti ništa što nije na meniju McDonaldsa, mora jesti triput dnevno, konzumirati sve s menija bar jedanput te pojesti Supersize meni ako ga zatraže… Morgan Spurlock putuje zemljom intervjuirajući stručnjake za brzu prehranu te običan puk… Takva prehrana će ga preobraziti, i fizički psihički, a vi ćete se dobro zamisliti…

Dino Merlin u Opatiji

merlin-u-opatijiTvrtka Thorax Promotion Vam ponosno predstavlja opatijsku glazbenu poslasticu ljeta "DINO MERLIN U OPATIJI "

Nakon proteklih ljeta i nastupa Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića i Đorđa Balaševića, Thorax Promotion na opatijsku Ljetnu pozornicu dovodi još jednu veliku glazbenu zvijezdu s ovih prostora. U subotu, 09. srpnja, s početkom u 21,30 sati, publika će moći uživati u spektaklu kojeg će prirediti Dino Merlin zajedno sa svojim brojnim bandom i produkcijom dostojnom ovakvog spektakla.

Josipa Lisac i band - veliki gala koncert premješten za ponedjeljak, 11. srpnja

promjena-datuma-koncerta-josipe-lisacVeliki koncert Josipe Lisac i pratećeg banda, najavljen za četvrtak 30. lipnja, premješta se na ponedjeljak 11. srpnja, zbog izrazito loše prognoze vremena za sutra navečer za područje Slavonije i Baranje. Odluka Josipe i organizatora je da ovakav jedan koncert je najbolje prezentirati u intimnoj sjedećoj atmosferi dvorišta Vege, te ga nisu htjeli organizirati u neadekvatnim prostorima sportskih dvorana. S obzirom na ogroman interes za ovaj koncert i činjenicu da je isti gotovo rasprodan, Josipa i organizatori žale zbog pomicanja termina, no žele ga odraditi u originalno zamišljenom ambijentu. Ulaznice kupljene za ovaj termin vrijede naravno i za ponedjeljak 11. srpnja, a svi oni koji iz nekog razloga imaju ulaznicu, ali im ne odgovara novi termin, istu mogu vratiti na mjestu gdje je kupljena.

Rekordni interes za Tonyjev koncert u Osijeku 1.7.

tony-na-krovuZa veliki koncertni spektakl koji će Tony Cetinski prirediti na krovu Portanove u Osijeku 1.srpnja 2011. vlada nezapamćen interes!

Organizatori iz Trgovačkog centra Portanova već se uvelike pripremaju za ovaj produkcijski zahtjevan koncert. Naime, nikada prije u Hrvatskoj, a ni susjednim državama, nije izveden cjelovečernji koncert na krovu zgrade, po uzoru na svjetske glazbene spektakle. Upravo iz tog razloga  ne smijete propustiti ovu prigodu da svojeg omiljenog pjevača slušate u ambijentu pod zvijezdama, na krovu Portanove.

Petak u Ružički: Rudolf Sremec

sremec-petak-u-ruzickiPetak u Ružički 1. srpnja prikazuje dokumentarce Rudolfa Sremeca iz arhive Zagreb filma. Projekcija počinje u 20.00 sati i traje 64 minute. Ulaz je slobodan.

R.S., rođen u Vinkovcima, autor 90 dokumentaraca uglavnom vezanih uz Slavoniju. Nagrađivan u Berlinu, Cannesu, Beogradu, Zagrebu, dobitnik državne nagrade Vladimir Nazor za životno djelo 1977. Autor je scenarija za jedini hrvatski Oscarom nagrađeni film – Vukotićev animirani Surogat.

Stranica 5 od 80

 
 
 
 
belot