Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

Petak u Ružički: "Na more!"

na-more-alamarPetak u Ružički 12. kolovoza prikazuje film "Na more!", španjolsko-meksički dokumentarac koji je u posljednje dvije godine pobijedio na festivalima u Miamiju, Moreliji, Rotterdamu i Touluseu. Film traje 73 minute, a početak je u 20.00 sati. Ulaz slobodan.

ALAMAR/TO THE SEA
Redatelj i scenarist: Pedro González-Rubio; direktor fotografije: Pedro González-Rubio; montažer: Pedro González-Rubio; glazba: Diego Benlliure; producenti: Pedro González-Rubio, Jaime Romandia; produkcija: Mantarraya Produciones, Xkalakarma.

Petak u Ružički: "Čovjek koji je pobijedio Amazonu"

bigrivermanPetak u Ružički 5. kolovoza prikazuje film "Čovjek koji je pobijedio Amazonu". Početak je u 20.00 sati, a film traje 100 minuta. Ulaz je slobodan.

BIG RIVER MAN
SAD, 2009, 100’

Redatelj i scenarist: John Maringouin; koredateljica: Molly Lynch; direktor fotografije: John Maringourin; montažeri: John Maringourin, Molly Linch; glazba: Rich Ragsdale; producenti: Maria Florio, Molly Lynch, John Maringouin, Kevin Ragsdale, Roger M. Mayer, Molly Hassel; koproducent: Borut Strel; izvršni producenti: Olivia Newton-John, Amazon John Easterling, Mickey Cottrell; produkcija: Self Pictures, Earthworks Films.

Noćno kupanje na Kopiki

kopika1U četvrtak, 14. srpnja na osječkoj Copacabani održat će se prvo noćno kupanje u 37 godina dugoj povijesti toga rekreacijskog centra. Osim kupanja u dubokom mještovitom bazenu posjetitelje će zabavljati i DJ Omer. Punoljetni posjetitelji na prostor Kopike mogu ulaziti od 21 sat uz plaćanje simbolične cijene od 5 kuna. Uz osvježavajuća pića noćno će kupanje trajati  do 1 sat iza ponoći, a kako je rekao direktor Športskih objekata Zvonko Ibriks, ako kupanje pod zvijezdama bude pobudilo zanimanje građana, organizirat će se ponovno. 

izvor: HRT/slavonija-info.com

Večeras u Vegi gala koncert Josipe Lisac

josipa-gala-koncertVečeras je u dvorištu Vege veliki gala koncert glazbene dive Josipe Lisac. Za ovu prigodu dvorište Vege preuređeno je u prostor s isključivo sjedećim mjestima, maksimalnog kapaciteta 800 sjedalica.

Prostor je uređen tako da se maksimalno prilagodi atmosferi i ugođaju intimnih koncerata Josipe i fantastičnog pratećeg banda, sastavljenog od vrhunskih glazbenika i redom dobitnika najprestižnijih strukovnih nagrada. Nakon hvaljenog albuma "Živim po svome" Josipa je nastupala u svim većim gradovima regije, rasprodala sve dvorane gdje je održala koncerte, a za spomenuti album stigla se okititi i s nekoliko Porina na prošlogodišnjim dodjelama. Njezina posljednja dva velika koncerta, na splitskim Gripama u veljači i Pulskom kazalištu u travnju, pohodilo je ukupno više od 2.000 Josipinih obožavatelja.

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 100kn. Koncert počinje u 20.30h.


Počinje Urban fest Osijek uz Osječko 2011.!

urban-fest-osijek-2011Dogodilo se i to - primaknuli smo se početku UFO festivala! Čeka nas puno dobre zabave i svirke, a tu je i Osječko pivo koje će utažiti žeđ svih žednih na festivalu!

Festivalske ulaznice, kao i dnevne bit će moguće po istoj cijeni (80 kn festivalska, 50 kn dnevna) kupiti i na ulazu u dvorište Vege. Slijedi nam 3 dana odlične glazbe predvođene headlinerima i uz vrlo kvalitetne demo bandove iz Hrvatske i Europe.

Stranica 4 od 80

 
 
 
 
belot