Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci

Acapulco Nights - Black edition

Harley Johnson (Chicago-Punishing records) & Henry Riot (Detroit-D.P.records) poznati dvojac pionirske elektronske glazbe predstavljaju
Space-synth italo disco tech-house dark wave glam post punk coctail party
uz degustaciju mesa leogatora(križanca leoparda i aligatora).Leogator je uvezen iz Miamia i pripremljen na baranjski način,umotan u svinjetinu i popunjen stiroporom. Degustacija počinje točno u ponoć.

Dress code su sunčane naočale, gas maska i leopardov uzorak.
Ulaz: free

ac

Prijave za predgrupe koncerta Hladnog piva +nagradna igra!

hl-pivo-os
Nakon što je Hladno pivo objavilo da traži predgrupe za predstojeće  koncerte u Osijeku 21.10. i 22.10. u Slavonskom Brodu, mlade rock snage iz Slavonije poskakale su na noge! Interes za nastup s trenutno najjačim i najtraženijim rock bendom u državi je zaista velik, a  prijave bendova za oba koncerta zaprimaju se još samo danas i sutra, zaključno s utorkom, 4.10.2011.
Zainteresirani bendovi mogu se javljati na mail: hladnopivoarena@gmail.com, a Hladno pivo će pomnim odabirom, nakon preslušavanja poslanih glazbenih uradaka, odabrati svoje favorite.

HLADNO PIVO STIŽE U SLAVONIJU!

hl-pivo-turnejaNAKON ARENA U ZAGREBU I SPLITU, HLADNO PIVO 21.10. U OSIJEKU I 22.10. U SLAVONSKOM BRODU!

Ususret koncertima koje će u sklopu svoje velike turneje „Kud Pivo tud i ja“ održati 7. listopada u Areni Zagreb gdje će turneja i započeti, te tjedan dana kasnije u splitskoj Spaladium Areni, bend najavljuje i nastavak turneje u dva najveća slavonska grada! Tako će Hladno pivo za svoje brojne slavonske fanova prirediti dva rock spektakla - 21. listopada u Osijeku, u dvorani „Zrinjevac“, a dan kasnije, 22. listopada u Sportskoj dvorani u Slavonskom Brodu!

KONCERT GODINE "MARIJAN BAN I DIKTATORI“

marijan-ban-koncert1Koncert Marijana Bana i Diktatora u dvorani  „Gradski vrt“ Osijek u petak, 28.10.2011.u sklopu proslave 20.obljetnice ustroja 130.brigade HV dobiva još jednog uglednog gosta legendarnog Dadu Topića,koji će zajedno sa osječkom grupom Kit Karson premijerno izvesti potpuno novu rock pjesmu, koja se upravo miksa u studiju Željka Nikolina ,a koji potpisuje produkciju.

Hip-Hop na Orionu 3

hip-hop-orionKako je projekt Hip-Hop na Orionu zamišljen kao urbani spektakl i kao takav predstavlja jedan „urbani skok“ u svom tom moru folklornih skupina unutar manifestacije Vinkovačkih Jeseni tako će to ove godine i biti; plesni break dance show koji će okupiti sve breakdance plesače iz Vinkovaca, Osijeka, Vukovara, Đakova i Županje uz podršku DJ-a, a kako je od nedavno ponovno pokrenuta kultna emisija na radio VFM-u Naša Stvar, koju vodi naš proslavljeni beatboxer Mislav Medić – Lil' Bear spojit ćemo grane iste kulture, repere, beatboxere, DJe i breakdance plesače u jednu zajedničku cjelinu zvanu Hip-Hop na Orionu 3.

Stranica 3 od 80

 
 
 
 
belot