Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Gastro

I junk food je dobra hrana ako se jede malo i rijetko

kokiceNema sumnje da su brokula i cvjetača pune zdravih vitamina i minerala, ali što je s onom hranom koju većina ipak radije gleda na svom tanjuru? Nova istraživanja znanstvenika s Harvarda pokazala su da su, kako piše Daily Mail, donedavno demonizirana jaja zapravo puna antioksidansa i drugih hranjivih tvari, a najnovija je

Tajne koje konobari prešućuju

tajne-konobaraNajbolja i najsigurnija je domaća kuhinja, ali ako povremeno ne možete odoliti čarima zavodljivih talijanskih specijaliteta, ili ako volite da vam zgodni konobar servira toplu juhicu, pogledajte popis ugostiteljskih tajni. To su stvari o kojima se ne priča javno, a

Roštilj: 5 recepata za ručak u prirodi

rostiljIskoristite praznike da ugodno provedete dan u prirodi. Za potpuno opuštanje potrebni su vam dobro društvo i novi recepti za roštilj. Još ako je meso nekoliko sati odstojalo u nekoj od marinada koje vam predlažemo, sva će vaša osjetila biti  zaposlena.

Jamie Oliver: Što svaka domaćica treba imati u kuhinji?

jamie-oliverZdravo pripremanje hrane podrazumijeva dosta biljnih začina, svježe namirnice i ne previše vremena provedenog u kuhinji. Najpoznatiji britanski kuhar, Jamie Oliver, savjetuje domaćice neka vode računa da hrana koju pripremaju za obitelj bude izbalansirana.

Šarena salata s kukuruzom šećercem

salata-s-kukuruzomRotkvice i mladi luk kod većine su asocijacija na Uskršnji stol. Osim što se poslužuju kao dodatak jelima ovog puta iskoristite ih za pripremu šarene salate s kojom ćete unijeti pregršt vitamina i minerala.

Stranica 4 od 8

 
 
 
 
belot