Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Gastro

Shake od banane i zobenih pahuljica

shake-od-bananaUz vrlo jednostavnu pripremu, shake je savršena pomoć pri učenju, sportskim aktivnostima i svakodnevnim naporima, što posebice pogoduje djeci, studentima, ali i odraslima koji svakodnevno puno rade.

Organski uzgojena hrana nije ništa zdravija od uobičajene

organska-hranaOrganska hrana na glasu je kao zdrava hrana, ali prema najnovijem istraživanju čini se da na zdravlje nema ništa bolji učinak nego hrana dobivena uobičajenim uzgojem. To su odvažno izjavili članovi ugledne berlinske potrošačke udruge Stiftung koja je provela istraživanje.

Koktel zvan "Noćni leptir"

coctail-night-buterfflySastojci za pripravak koktela su Dry Gin, Vermunt, nekoliko kapi Apsinta posluženo u ohlađenoj čaši za koktel sa korom limuna i slatkog lukeca kao ukrasa.

Napola napunite mikser za koktele  sa mrvljenim ledom.

Dodajte Dry Gin, Vermunt i Apsint u mikser.

Sangria s ananasom i breskvom

sangria2Da biste se podsjetili čarobnih trenutaka ljeta, organizirajte “after summer party” i poslužite ovaj ukusni vinski koktel. Rashladite sangriu, najbolje preko noći, a potom je servirajte u posudi

U Kaliforniji zabranjeni happy meal obroci

happymealU dijelu američke države Kalifornija u lancu restorana brze hrane McDonald's zabranjeno je služenje obroka happy meal i sličnih grickalica uz koje dolaze igračke, u sklopu pokušaja da se djeca odbiju od brze i visokokalorične hrane.

Mjera, za koju se pretpostavlja da je prva te vrste uvedena je u oblasti Santa Klara u kojoj živi oko 1,7 miliona ljudi i u koju spada čuvena Silikonska dolina.

Četvrtina djece u ovoj oblasti ima višak kilograma ili je gojazna i dužnosnici su izvjestili da će početi borbu protiv "epidemije gojaznosti".

Stranica 3 od 8

 
 
 
 
belot