Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino

Kino

KOTLOVINA U KINU OD 15.9

E-mail Ispis PDF
kotlovina-filmNovi film Tomislava Radića, pobjednik filmskih festivala u Puli i Vukovaru, naslov KOTLOVINA, stiže u domaća kina ( Zagreb, Rijeka, Osijek ) već sljedećeg tjedna 15. rujna.
U glavnim su ulogama Melita Jurišić, Mirela Brekalo Popović ( nagrada u Puli), Draško Zidar (nagrada u Puli), Suzana Nikolić te Goran Navojec.

Kratak sadržaj:

Mlada 40-godišnja udovica Mimi dolazi iz Australije u rodnu Hrvatsku koju je napustila kad su joj bile četiri godine. Konačno će se ujediniti sa svojim starijim sestrama i upoznati ostatak obitelji. Slučajno se upetlja u ljubavnu vezu sa posinkom svoje sestre, a koji je, da bi skandal bio još veći, 20 godina mlađi od nje. Iako se ljubavnici trude sakriti svoju vezu, članovi obitelji reagirat će na raznolike načine...

Millennium & Zemlja bez granica

E-mail Ispis PDF
kinematograf-brezaNova luda vožnja ovaj put će ih odvesti tamo gdje nijedan autić nikad nije bio… Urnebesna avantura iz, trenutačno, najbolje animirane radionice- Pixar/Disney donosi vam novi nastavak obiteljskog, animiranog filma- „Auti 2“ (Cars 2), sinkroniziranog na hrvatski jezik. Pogledati je možete tu, u vašem neposrednom susjedstvu, u kinu Urania.

U isto kino smjestio se akcijski, avanturistički, SF triler- „Green Lantern“, kao i Millennium trilogija koju će te, ovaj puta, a na zamolbu naših gledatelja, pogledati u jednom filmskom tjednu. Pa i dva, ukoliko bude potrebno.

Moderna španjolska kinematografija

E-mail Ispis PDF
spanjolski-filmUz promotivnu cijenu od 15 kuna, s podrškom Grada Zagreba, Hrvatskog filmskog saveza i Veleposlanstva Španjolske u Hrvatskoj, u ovom filmskom tjednu možete pogledati izbor iz filmova moderne španjolske kinematografije.

Svi odabrani naslovi višestruko su nagrađivani na festivalima i ponuditi će 'ono nešto više' i najzahtjevnijem gledatelju. Sinopsise filmova, raspored filmskih satnica i popis festivalskih nagrada pogledati možete u privitku.

Posljednji film- veliko finale

E-mail Ispis PDF
harry-kino-dvaI u ovom filmskom tjednu na programu kina Urania možete pogledati projekcije filma „Harry Potter i darovi smrti 2.dio“ (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) u satnicama iz prethodnog tjedna.

Prije 10 godina započelo je  iznimno kinematografsko putovanje dječaka čije je ime postalo sinonimom za čaroliju - Harrya Pottera, a sada slobodno možemo reći da se radi o najprofitabilnijem filmskom serijalu ikad snimljenom., o svojevrsnom kultnom fenomenu čija je publika svakim nastavkom sve brojnija.

Premijera posljednjeg nastavka Harry Pottera

E-mail Ispis PDF
harry-potter-i-darovi-smrti2U ovom filmskom tjednu pogledajte premijeru posljednjeg nastavka najuspješnijeg filmskog serijala o Harry Potteru.

Posljednji nastavak prikazuje totalni čarobnjački rat čiji smo početak mogli pogledati u prvom nastavku “Darova smrti” prošle godine, a koji će u drugom nastavku eskalirati... i završiti. Ulog nikad nije bio veći. Harry će morati prinijeti svoju posljednju žrtvu u posljednjem okršaju s Voldermontom.

Redovna cijena ulaznice je 25 kn, a važe i svi uobičajeni popusti.
Film će se prikazivati na 3 projekcije- u 17:30, 19:45 i 22:15 sati.

Stranica 2 od 26

 
 
 
 
belot