Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino

Kino

Narnija, Columbia.....i Grad lopova

E-mail Ispis PDF
narnijske-kronikeNakon uspjeha dvije prethodne obiteljske avanture „Kronike iz Narnije: lav, vještica i ormar“ (The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe 2005.), „Kronike iz Narnije: Kraljević Kaspijan“ (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008.) pogledajte premijeru novog nastavka uspješne trilogije- Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2010.)

U novoj pustolovini, temeljenoj na trećoj od sedam knjiga C.S.Lewisa Kronike iz Narnije, a koja se

Pretpremijera, premijera, najave događanja

E-mail Ispis PDF
termin-kinoNa programu kina Europa pogledajte nacionalnu pretpremijeru animiranog, sinkroniziranog, napetog, otkačenog, uzbudljivog… filma MaximUm- Megamind i premijeru urnebesne komedije Termin- Due Date.

Harry Potter i darovi smrti I dio- Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 , koji je najgledaniji film u 2010. godini, prikazivati će se u tjednu od 2.- 8.prosinca 2010. u kinu Urania s početkom u 18:45h i 21:30 h, a u terminu 17:15h pogledati možete reprizu najemotivnijeg animiranog crtića Niko- Božićna

Potteromanija

E-mail Ispis PDF
srcolomac„Harry Potter i darovi smrti„ sedma je i posljednja avantura mladog čarobnjaka koja će biti ispričana kroz dva cjelovečernja filma. Prvi dio posljednjeg nastavka možete pogledati u kinu Europa na projekcijama u 16:30, 19:00 i 21:45 sati.

Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti. U potrazi za horkruksima, Harry otkriva gotovo zaboravljenu legendu o darovima smrti. Ako se legenda pokaže istinitom,

Harry Potter i darovi smrti- posljednji nastavak

E-mail Ispis PDF
darovi-smrtiHarry Potter i darovi smrti„ sedma je i posljednja avantura mladog čarobnjaka koja će biti ispričana kroz dva cjelovečernja filma.

U prvom dijelu posljednjeg nastavka, kojeg možete u premijernom svjetskom otvaranju pogledati od 18.11.2010. u kinu Europa na projekcijama u 16:30, 19:00 i 21:45 sati, Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti.

Lennon, Arthur i Harry u dolasku

E-mail Ispis PDF
arthur3Ovo je posljednji tjedan prikazivanja intrigantnog Fincherovog filma „Društvena mreža“ koji progovara o stvaranju najposjećenije stranice svih vremena, popularnog Facebooka i njegovim kreatorima.

Premijerni tjedan dugo očekivanog, trećeg po redu, „Arthur 3: Rat dvaju svjetova“ sjajnog francuskog redatelja Luca Bessona, ispunio je i naša i vaša očekivanja. Ovu zabavnu sinkroniziranu avanturu i nadalje možete pogledati  na projekcijama kina Urania u 16:30h i 18:15h, kao i obje dječje matineje.

Stranica 9 od 26

 
 
 
 
belot