Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino

Kino

Što je novo u kinima

E-mail Ispis PDF
tanggledOvotjedni filmski program donosi dvije premijere filmova, prikazanih na pretpremijernim prošlotjednim projekcijama.

Vrlo zapetljana priča (Tangled) animirana je i sinkronizirana Disney-jeva bajka o princezi Zlatokosi koja svoje odrastanje provodi zatočena u kuli dok se s nestašnim razbojnikom i njegovom družinom ne upusti u urnebesnu avanturu bijega iz kule i otkrivanja života izvan zidina.

U godinu novu s premijerama i pretpremijerama

E-mail Ispis PDF
lov-na-vjesticeI u ovom programskom tjednu zadovoljit ćemo sve filmske ukuse. Na šarolikom programu pogledajte premijeru filma Lov na vještice (Season Of The Witch) i čak dva pretpremijerna filmska naslova: animiranu, sinkroniziranu bajku Vrlo zapetljana priča (Tangled) i triler Turist (The Tourist).

Osim premijere i dvije pretpremijere novi film na programu je i psihološki triler, drama- Živ zakopan (Buried) koja će vas prikovati za ekran od samog početka, do posljednje minute filma.  Priča je to o 250 000 kvadratnih kilometara pustinje, kisika za 90 minuta, 2 metra pod zemljom i… bez izlaza.

Novogodišnja čestitka Kinematografa Osijek

E-mail Ispis PDF
cestitka-kinoU posljednjem filmskom tjednu koji još samo na čas dodiruje posljednje otkucaje 2010., možete pogledati premijerno otvorene filmove u božićnom tjednu i premijeru akcijskog SF-a “Tron: Nasljedstvo” (Tron: Legacy).
Priča je to o mladom Samu koji istražuje nestanak svog oca i ulazi u svijet opasnih računalnih programa i gladijatorskih video igara u kojem njegov otac živi već punih 25 godina.
Zvuči poznato?

Cinema Jazz Festival- Limited Christmas Edition

E-mail Ispis PDF
cinema-jazz-festUmjesto božićnih čestitki, čiji smo iznos ionako darivali u humanitarne svrhe, poklanjamo Vam jedinstveni glazbeni događaj Cinema Jazz Festival- Limited Christmas Edition.

Pozivamo Vas na uvodno, limitirano, božićno izdanje Cinema Jazz Festivala, JAZZ JAM SESSION koji će se održati 23. prosinca 2010. u lounge baru Lumiere s početkom u 20:00

Uz pozivnicu, ulaz je besplatan.

Predblagdanske filmske poslastice

E-mail Ispis PDF

bratstvoNaša mlađa publika zasigurno će uživati o programu ovog filmskog tjedna u kojem mogu naći sve likove: od super čarobnjaka, hrabrog sobića, božićnog bora, super heroja i super zlikovca.

U novoj pustolovini, temeljenoj na trećoj od sedam knjiga C.S.Lewisa Kronike iz Narnije: Plovidba broda Zorogaza – Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader, a koja se odvija u fantastičnoj zemlji Narniji, Lucy, Edmund Pevensie i njhov rođak Eustace Scrubb, bivaju uvučeni u sliku, u narnijski brod koji plovi prema rubu svijeta.

Stranica 8 od 26

 
 
 
 
belot