Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Kino

Kino

Operni spektakl i darovi za posjetitelje Cineplexxa - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
cineplexx-opera-nagradna-igraPovodom blagdana Cineplexx u Osijeku i Splitu sljedeći tjedan priprema brojna iznenađenja za svoje posjetitelje. Najveće od njih svakako je prava poslastica za ljubitelje opernih spektakala – prijenos opere Seviljski brijač Gioacchina Rossinija uživo iz Teatro Regio di Parma. U doživljajima Figara, glavnog junaka ove najpoznatije i najizvođenije komične opere, posjetitelji kina u Osijeku i Splitu moći će uživati u utorak 26. travnja u 20 sati.

Uz poznate filmske naslove, kojima se danas pridružuje i „Voda za slonove“ s dobitnicima Oscara

Stazom slonova kroz novi Millennium

E-mail Ispis PDF
film-1U ovom blagdanskom tjednu premijerno pogledajte romantičnu dramu „Voda za slonove“ (Water for Elephants), posljednji nastavak Millennium trilogije snimljene po remek djelu švedskog književnika Stiega Larssona  „Kule u zraku“ (Luftslottet som sprangdes),  uskršnju obiteljsku avanturu o neobičnom zekanu „Hop“, nestašnu papigu „Rio“, triler Obred (The Rite) ili  znanstvenu fantaziju Bitka za LA (Battle: LA).

Dana 24. i 25.travnja, na blagdan Uskrsa kino Europa neće raditi, a program kina Urania prikazivati će projekcije po posebnim satnicama, prema rasporedu u kalendaru najava.

Milenijski 'Hop' u Rio

E-mail Ispis PDF

rio-kinematografU potpuno izmijenjenoj programskoj shemi u odnosu na prošli filmski tjedan pogledajte premijere novih filmskih naslova i drugi nastavak Millennium trilogije- Djevojka koja se igrala s vatrom.

Hop u Rio


Film 'Rio' je izrastao iz mašte poznatog redatelja Carlosa Saldanha (serijal 'Ledeno doba').  Junak filma je Blu, pripitomljeni makao papagaj i posljednji mužjak svoje vrste, koji nikad nije naučio letjeti, a za kojega sam kreator

Neki Mrze žene, a neki su Pušteni s lanca... Teatro Caprile

E-mail Ispis PDF
pusteni-s-lancaPosljednji je tjedan prikazivanja Revije modernog francuskog filma po izboru gledatelja. Što su poklonici jedne od najboljih svjetskih kinematografija za vas odabrali, pogledajte u kinu Urania, svaki dan s početkom u 19:30 h po posebnoj cijeni od 15,00 kn.

Uz istu cijenu pogledajte i reprizu animiranih sinkroniziranih crtića Ledeno doba 3, Madagascar 2 i Kung Fu Panda, obzirom da na velikim filmskim platnima uskoro kreću nove zgode naših ljupkih likova.

Filmovi po izboru publike

E-mail Ispis PDF
tajna-kellsaU ovom tjednu u Reviji modernog francuskog filma pogledajte filmove po odabiru publike. U prilogu je prijedlog filmova za odabir filmskih naslova koji će igrati u idućem tjednu, kojim i službeno završava Revija.

Osim mailom i telefonom, filmove možete birati i like-om na našoj facebook grupi, kreiranom eventu, anketom na našoj web stranici, kao i komentarima na stranicama  medija koji prenose naš program.

Filmove iz Revije, reprize obiteljskih filmova Madagascar 2 i Kung Fu Panda, kao i Tajne Kellsa možete pogledati uz posebnu cijenu od 15,00 kn.

Stranica 5 od 26

 
 
 
 
belot