Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport HNL

Intervju : Samir Toplak, novi trener HNK CIBALIJE

stoplak"Napadačka, pass igra s potpunom kontrolom lopte –od toga ne odustajem!" , Samir Toplak novi trener HNK CIBALIJE

Kresinger ostaje

dino-kresinger-cibaliaU srijedu je završio prijelazni rok nogometaša. Za navijače Cibalije iz Hercegovine stigla je lijepa vijest. Naime, sve je dogovoreno i najbolji igrač Dino Kresinger ostaje u vinkovačkoj momčadi još godinu dana. Također, došlo je do nekih promjena kod vratara. Paradžiković je posuđen brodskoj Marsoniji, a u Cibaliju se vratio Tomislav Vranjić, tako da sada trener Toplak na raspolaganju ima trojicu vratara: Matkovića, Mašića i Vranjića.


izvor:novosti.hr

Toplak novi trener Cibalie

novi-trener-cibalieNa izvanrednoj konferenciji za medije Samir Toplak Predstavljen je kao novi trener HNK Cibalije. Donosimo vam izjave novog trenera te Predsjednika HNK Cibalije Petra Šimića i sportskog direktora Dražena Pernara, koji su nazočili današnjoj koneferenciji.

Petar Šimić, Predsjednik Uprave HNK Cibalije:

Mršić više nije trener HNK Cibalije

mrsic-dobio-otkazIz Uprave Cibalie javljaju da Stanko Mršić više nije trener HNK Cibalije:
"Stanko Mršić postigao je puno na mjestu trenera i zahvalni smo mu na svemu što je učinio za Cibaliju. Rezultati koje je postigao unazad dvije godine bili su izvrsni i svakako je jedan od ljudi koji su učinili puno za naš klub.

Žao nam je što je došlo do ovoga, no trener mora snositi odgovornost za loše rezultate, a rezultati su daleko ispod očekivanja. Uprava u punom sastavu jutros je jednoglasno donijela odluku o smjeni Stanka Mršića.

Vidaković odlučio slavonski derbi

cib-osU Vinkovcima je odigran slavonski derbi između Cibalije i Osijeka. Osječani su teren u Vinkovcima napustili uzdignute glave, a za to se pobrinuo Srđan Vidaković koji je svojim pogotkom pokazao tko je gazda u Slavoniji.

Stranica 2 od 39

 
 
 
 
belot