Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport HNL

Dinamo - Cibalia 2:0

din-cib2011Hrvatski prvak Dinamo upisao je i drugu pobjedu u prvenstvu. Za novih 2:0, nakon pobjede nad Interom, pobrinuli su se Luis Ibanez uz pomoć Cibalijinog vratara Mladena Matkovića, te Sammir...

Istra 1961 - Osijek 0:1

ist-os2011U susretu drugog kola Prve HNL Istra 1961 je ugostila Osijek, a gosti iz Slavonije nastavili su odličnu tradiciju. Naime, golom Miličevića u završnici prvog dijela stigli su do pobjede, što im je peti uzastopni uspjeh protiv nogometaša iz Pule.

Pavličić potpisao za Cibaliu

pavlicic-potpisao-za-cibaliuTomislav Pavličić danas je službeno potpisao dvogodišnji Ugovor sa Cibalijom. Ovaj dvadesetosmogodišnji veznjak tako se i službeno vratio kući u svoj klub nakon što se prošle sezone okušao u Slovenskom Mariboru. "Iznimno sam sretan što sam se vratio kući. Ovo mi puno znači, očekujem da će moja Cibalija prodrijeti u Europu. Već danas imam prvi trening i tome se jako radujem" rekao je Pavličić nakon potpisivanja Ugovora.

Petar Šimić novi predsjednik uprave HNK Cibalia

novi-predsjednik-uprave-cibalieNa sinoćnjij izvanrednoj skupštini HNK Cibalije nakon što je prihvaćena ostavke Željka Čule koji je ne čelu Uprave bio 5 i pol godina, za novog predsjednika Upravnog odbora HNK Cibalije jednoglasno je izabran ugledni gospodarstvenik Petar Šimić.

"Hvala na ovoj prije svega časti, jer čast je biti Predsjednik HNK Cibalije koja je brand Vinkovaca i hrvatskog nogometa. Hvala na povjerenju koje ste mi ukazali i znam da me čeka veliki i težak posao, no vjerujem kako ćemo uz pomoć svih Vas dobro raditi, truditi se i ostvariti još i bolji rezultat. Rođen sam u Vinkovcima, ovdje sam pušku nosio, ovdje je rođeno mojih četvero djece, ovdje sam tvrtku izgradio i sada sam spreman izgoriti za Cibaliju, neka nam je sa srećom. Sve prolazi, a Cibalija ostaje" prve su riječi novog Predsjednika koje je uputio Skupštini nakon imenovanja.

Predsjednik Uprave HNK Cibalije podnio ostavku

cibalija_uzvratDanas 31.svibnja 2011. godine podnosim ostavku sa mjesta predsjednika  Uprave HNK Cibalije.
Prvenstveni razlog za ovu odluku je proces preoblikovanja HNK Cibalije Vinkovci u sklopu kojega moramo izraditi elaborat te ga dostaviti u HNS do 18. lipnja 2011. godine, a opće je poznato kako sam kao Predsjednik kluba suspendiran od strane HNS- na period od dvije godine te ne mogu nastaviti s radom kao i još 26 mojih istomišljenika.

Budući sam imao vjere kako će odluka o suspendiranju, kao i skupština koja je održana 17. prosinca 2010. godine, zbog niza nepravilnosti biti poništene, do sada nisam podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave.  No, nažalost Ministarstvo Uprave nije donijelo odluku  o poništenju te sam procijenio kako su pred klubom vrlo važne odluke koje u narednom periodu treba donijeti  i koje su na dobrobit Cibalije i ne želim da moj klub zbog mene bude oštećen i nema mogućnost daljnjeg napredovanja. Meni je uvijek na prvom mjestu bio boljitak Cibalije pa i Hrvatskog nogometa i danas podnosim ostavku kako bi ovaj klub mogao normalno funkcionirati.

Stranica 4 od 39

 
 
 
 
belot