Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Tehnika

Tehnika

Firefox bez oznaka verzija?

E-mail Ispis PDF
mozzila-verzijeu Mozilli žele izbaciti brojčanu verziju preglednika iz "About" ekrana u "Troubleshooting" ekran Firefoxa
Mozillini predstavnici objavili su kako je dugoročni cilj tvrtke u potpunosti izbaciti brojčane oznake verzija preglednika Interneta.
Naime, u Mozilli žele izbaciti brojčanu verziju preglednika iz "About" ekrana u "Troubleshooting" ekran Firefoxa. Mozillini predstavnici ističu kako na taj način žele izbjeći konfuziju, odnosno osigurati da korisnici uvijek imaju najnoviju verziju Firefoxa.

Kinezi proizveli hiPhone5, kopiju novog iPhonea 5

E-mail Ispis PDF

kinezi-lansirali-hiphone5Najnoviji model Appleova iPhonea već je stigao na kinesko tržište, ali u svojoj lažnoj inačici.
hiPhone5 prodaje se za 200 juana (31 američki dolar) na vodećoj stranici za internetsku prodaju.
No, za puno "vjerniju" kopiju potrebno je izdvojiti 800 juana, kažu u trgovinama elektroničke opreme Shanghaiu.

hiPhone5 izrađen je na temelju "procurenih" fotografija novog Appleova iPhonea5 koji se tek treba pojaviti na tržištu. Tanji je i ima manje zaobljene rubove u odnosu na iPhone4. Iznimno je lagan, gotovo kao plastična igračka, kao i svi ostali lažni mobiteli.

Apple blokirao prodaju Galaxyja u EU

E-mail Ispis PDF
apple-blokirao-prodaju-samsungaAmerički tehnološki div Apple izborio se za privremenu sudsku mjeru kojom se tvrtki Samsung Electronics zabranjuje prodaja konkurentskog tablet računala Galaxy Tab 10,1 u Europskoj uniji, uz izuzetak Nizozemske.

Glasnogovornica Applea potvrdila je presudu koju je donio sud u Njemačkoj, nakon što se Apple žalio da je korejska tvrka povrijedila njegov patent. To je novi udarac na Samsungove pokušaje da na tržišta lansira Galaxy. Zbog slične tužbe, distribucija tog proizvoda odgođena je i u Australiji.

iPhone aplikacija "Moje Osiguranje"

E-mail Ispis PDF
nova-app-jadranskoVukovarska tvrtka K-informatika za klijenta Jadransko Osiguranje napravila je besplatnu aplikaciju s kojom će si korisnici moći olakšati  putovanje te pratiti osnovnu statistiku troškova vozila. Osim toga  dostupne su i ove opcije:

Novi iOS 4.3.4

E-mail Ispis PDF
ios434Već po izlasku JailbreakMe pojavile su se glasine kako će Apple tome stati u kraj izbacivši sigurnosnu zakrpu u vidu iOS 4.3.4 zakrpe. I bijaše tako.

iPhone, iPod Touch te iPad korisnicima postala je dostupna zakrpa koja onemogućuje sigurnosnu rupu u sustavu koja je vezana za maliciozne PDF datoteke (a upravo preko te rupe je JailbreakMe i funkcionirao). Comex, autor JailbreakMe se na twitteru oglasio zajedno s ostatkom društva koja je već našla “zaobilaznicu”.

Stranica 4 od 42

 
 
 
 
belot