Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Tehnika

Tehnika

Besplatni Windows 8!

E-mail Ispis PDF
windows8Na kraju prvog keynotea Steven Sinofsky je objavio da se noćas od 20h po lokalnom (kod nas je to u 05h) na ovoj adresi može slobodno downloadati Windows 8 Developer Preview verzija novih windoza!

Nije potrebna nikakva aktivacija, ali nema ni bilo kakve podrške od strane Microsofta.

Iako je sve free, znači besplatno, napominjemo da se radi o vrlo ranoj razvojnoj verziji, pa ne očekujte čuda!


izvor:bug.hr

Nova verzija Facebook aplikaciju za iPhone

E-mail Ispis PDF
facebook-mobile-apNova Facebookova aplikacija za iPhone donosi bolje opcije za privatnost te mogućnost tagiranja vaših prijatelja i geografskih lokacija (Places) u postovima

Nova verzija Facebookove aplikacije za iPhone i iPod touch nosi broj verzije 3.5, a donosi mogućnost odabira s kojim ćete korisnicima podijeliti koji sadržaj - baš kao i u standardnom Facebooku.

Tu je i mogućnost tagiranja osoba i mjesta u vašim postovima, novi dizajn za Profile i Group Wall te mogućnost slanja linkova na Facebook iz web načina rada.

313 patenata u vlasništvu Stevea Jobsa

E-mail Ispis PDF
steve-jobs-gadgetsKrajem prošlog mjeseca Steve Jobs dao je ostavku na mjesto izvršnog direktora Applea. Izgleda da je njegova bolest uzela toliko maha da na žalost nije u stanju obavljati svoje dnevne zadatke. Kako bilo, kompanija nesmetano nastavlja s radom, donoseći korisnicima proizvode i usluge temeljene na razvoju vlastitih inžinjera.

Google Chrome jučer proslavio 3. rođendan

E-mail Ispis PDF

google-chrome-smallGoogle Chrome čija je beta verzija lansirana 2. rujna 2008. godine, jučer je proslavio treći rođendan. Minimalistički sučelje i inovacije koje je donio Chrome postavili su nove standarde kojima je vremenom počela teži i konkurencija.

Chrome je ispunio velika očekivanja i vrlo brzo zauzeo je treće mjesto na tržištu Internet pretraživača, iza Internet Explorera i Firefoxa.

20 GB za 100 kuna

E-mail Ispis PDF

tele2-20gbNovi tarifni model 20 GB u potpunosti će zamijeniti postojeće tarifne modele od 500 MB, 1 GB i 5 GB. Tarifu Mobilni internet 20 GB mogu aktivirati svi postojeći i novi Tele2 korisnici za 100 kuna mjesečno.

Trendovi na hrvatskom tržištu pokazuju kako građani sve više vremena provode online, a nedavno je istraživanje agencije za ispitivanje tržišta GfK pokazalo kako 63 posto hrvatskih kućanstava danas ima internetsku vezu. U istom je istraživanju ovoga srpnja objavljeno kako 3,5 posto građana Hrvatske sigurno namjerava pribaviti internetsku vezu u narednih 12 mjeseci.

Spajanje na prijenosno ili stolno računalo Tele2 nudi putem USB modema, a novost u Tele2 ponudi jest i 21 mbps modem Huawei E367.


izvor: bug.hr/slavonija-info.com

 


Stranica 3 od 42

 
 
 
 
belot