Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Komadi

Komadi

Gemma Atkinson

E-mail Ispis PDF
gemma1.jpg
Gemma Atkinson je savršen primjer kako dobro tijelo i fantastično hipnotizirajuće seksi oči mogu napraviti čuda i vinuti vas u sam vrh popularnosti. No nije da Gemma to nije zaslužila. Naprotiv. Pa nije valjda da mislite da je užasno lako biti ekstremno seksi i k tome još Britanka?

Jednostavno mala ima ono nešto. Što je to nešto točno pogledajte

Grace Park

E-mail Ispis PDF
grace11.jpg
Ima nešto u pomisli da na raspolaganju imate neograničen broj vjernih kopija ovakve ljepotice. Tužna istina jest da je takav scenarij moguć samo u slučaju Battlestar Galactice, odnosno uloge Sharon Valerii, odnosno Number Eight, odnosno… U svakom slučaju, radi se o najznačajnijoj pojavi na malim ekranima glumice Grace Park.

Ona prava Grace rođena je 1974. godine u SAD-u, odrasla u Kanadi, ali korijenje (očito) vuče iz Koreje. Cura je udata, ima diplomu iz psihologije, a maštala je i o kuharskoj karijeri… eto, naviru određene maštarije koje uključuju Grace, kuharsku kapu, veliku kuhaču…

Ipak, karijera je išla u drugom smjeru, pa je nakon malo manekeniranja i modeliranja, krenula put filma i TV-a, odradivši minorne uloge u Romeo mora umrijeti i nekolicini filmova, zatim se pojavila u Stargate SG-1, onda upala u teen sapunjaru Edgemont i legendarnu Galacticu. Ove bi se godine trebala pojaviti i u spomenutom cjelovečernjem specijalu

izvor: idesh.net

Kate Beckinsale

E-mail Ispis PDF
kate1.jpg
Do kraja godine gledat ćemo ju u Winged Creatures, filmu o skupini ljudi koja je preživjela masakr u restoranu. Detalji nam nisu poznati, ali cenzorski "R" rejting obećava.

Kate je odrasla u Londonu, u glumačkoj obitelji. Studirala je na Oxfordu, ali je odustala od školovanja osjetivši poziv velikog platna. Njezin engleski naglasak, profinjena ljepota, a naravno i glumački talent, ubrzo su prepoznati pa je nakon nekoliko manje zapaženih rola u domovini i Americi, nastupila u srcedrapajućem blockbusteru Pearl Harbour.

Mi je pamtimo po ulogama u dva nastavka Underworlda. Jednoglasan zaključak redakcije jest da Kati zaista pristaju uloge mračne heroine, a neki bi si i dali posisati krv.

Eva Longoria Parker

E-mail Ispis PDF
elp1.jpg
Evina priča, priča je o modernoj Pepeljugi. Rođena i odrasla je na farmi u Texsasu, u siromaštvu i oskudici, i jedno ju je put zvijezda mogao izvući iz nimalo bajne situacije. Ipak, u ranim godinama nitko na nju nije ozbiljno računao, pa su je čak nazivali "ružna crna".

Kasnije nije prolazila kao manekenka budući da je bila (i ostala) preniska. Ipak, dolaskom u Los Angeles, stvari se mijenjaju.

Prvo je ubola beznačajnu rolu u Beverly Hills, 90210, zatim u General Hospital, a prvu pravu priliku dobila je u poznatoj sapunjari "The Young and the Restless". Njezin put do slave ipak je bio kratak. Od uloge u Beverly Hillsu do one koja ju je proslavila prošlo je svega četiri godine.

Uloga Gabrielle Solis, preljubnice iz predgrađa u Očajnim kućanicama, mladu je Evu lansirala na sam vrh. Patološki slijepi za serije o kućanicama, ipak smo ju zamijetili u filmu The Sentinel, što pak povezujemo s našom patološkom naklonjenošći ženskim agenticama.

Nema te liste najseksi, najljepših i neznamčegasvene naj, na kojoj se ne pojavljuje ime Eve Longorie, odnedavno gospođe Parker.

Jarah Mariano

E-mail Ispis PDF

jarah-mariano1.jpg
Jarah Mariano, odnosno Jarah-Evelyn Makalapua, hodajuća je reklama za Havajsko otočje gdje je rođena.

Ipak, odrasla je u Kaliforniji, a karijeru započela u New Yorku. Za modelku azijskog porijekla, sa svojih 171 centimetar prilično je visoka pa je postala prvom Azijatkinjom koja je nosila Victoria's Secret modnu reviju.

Iako bi detalji revije vjerojatno bili odličan materijal za kakav ženski časopis, nas jedino zanima kako izgleda curka koja je specijalizirala donje rublje i kupaće kostime. Stoga…

Stranica 10 od 12

 
 
 
 
belot