Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Komadi

Komadi

Amanda Braun

E-mail Ispis PDF
amanda_braun.jpg
Amanda Braun, zapravo je Anastasia, 24 godine mlada Ruskinja, čije brojčane statistike ukazuju na 174 cntimetra visine te savršenih (o tome je' to savršeno, dalo bi se raspravljati, ali ajde) 90-60-90 centimetara trupa, što nam je bilo jasno na prvi pogled i bez metra.

Siromašni faktima, nudimo ono zbog čega smo zapravo ovdje – vruće fotke!
112233445566

Nikolina Pišek je prava bomba

E-mail Ispis PDF
nikolina12.jpg
Ima mnogih kojima je Nikolina Pišek pojam seksepila, ako i onih koji smatraju da Nikolina ima previše "plastike" da bi ju smatrali seksi. Bilo kako bilo za Nikolinom Pišek se podiže mnogo prašine, a i Nikolina definitivno zna kako treba baratati s medijima, barem što se tiče raznih njenih "oskudnih" izdanja koje smo imali priliku gledati.

123456

Eva Mendes

E-mail Ispis PDF

evamendes1.jpg

Ova prelijepa glumica je najviše poznata po ulozi u filmu Hitch, a ostali filmovi uključuju naslove kao što su Training Day i Ghost Rider. Inače Eva Mendes ima u sebi vruće kubanske krvi a studirala je marketing. Eva Mendes je izjavila da ukoliko ne bi bila glumica da bi se sigurno bavila uređenjem interijera jer je uvijek voljela odlučivati o dizajnu.Eva obožava skijanje, plivanje i planinarenje.Omiljeni film joj je Shining.Na ljestvici Maximovih 100 najvrućih djevojaka za 2007 godinu završila na 7 mjestu. Osim engleskog savršeno priča i španjolski jezik. Osim što glumi piše i knjigu o svojim nećacima i nećakinjima. Inače Eva Mendes je poznata i po tome što ne voli uloge koje traže od nje skidanje, a najvrući film koji je snimila dosad je We Own The Night. Eva Mendes je i glasnogovornica za Revlon Cosmetics.Najveći filmski hitovi u kojima je Eva glumila dosad su Hitch i Ghost Rider, sa Willom Smithom odnosno Nicholasom Cage-om.

1234567

Megan Fox

E-mail Ispis PDF

meganfox1.jpg
Ona je mlada, lijepa i seksepilna i vjerojatno će zamijeniti Angelinu Jolie u ulozi Lare Croft. O svom seksualnom životu daje slobodne izjave, voli se fotografirati gola, no u stvarnosti voli samo svog dečka s kojim provodi slobodno vrijeme i to bez zaštite...

 

123456

Lucy Pinder

E-mail Ispis PDF

lucy1.jpg
Lucy Pinder je doista prava raskoš što se oblina tiče. A pogotovo ako se čovjek malo više zagleda u njen uvelike razvijeni prsni koš. Koliko li je samo Lucy morala provesti vremena u teretani za ovakvo poprsje:)
U svakom slučaju isplatilo joj se jer u Britaniji samo što ne iskače iz paštete.


003_lucy_pinder_hot2wresu1450px-lucy_pinderf-lucy-pinder-1-2525lucy-pinder-superman-shirtlucy_pinderlucy_pinder_front_mag_4_biglucypinder4  

Stranica 9 od 12

 
 
 
 
belot