Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Komadi

Komadi

Fitness instruktorica

E-mail Ispis PDF
fitness-instruDonosimo savjete za bezbolan početak jeseni pomoću kojih ćete dočekati zimu u dobroj formi i još boljem raspoloženju.

Jesen kuca na vrata, a i zima je sve bliže. Kad izgubimo motivaciju koja je vezana uz sunčane dane i duge noći, teško je ostati u formi.

Donosimo vam savjete Lee Mullinsa iz londonske klinike za zdravlje Bodyism, koji će vam pomoći da tijekom jeseni ostanete u dobroj formi.

30 cura koje sigurno ne plaćaju cugu :)

E-mail Ispis PDF
ogromne-sise1Opis: Ne postoje riječi za opisati ove epske sise. Dovoljno ih je pogledati. Ogromne. Djevojke na slikama se ne odabiru slučajno. One prkose osnovnim zakonima gravitacije, savijanju prostora i vremena. Čujem da su izgradili "Large Hadron Collider" u Švicarskoj posebno za proučavanje ovih gigantskih sisa. Zahvaljujemo dobrom Bogu za ove epske sise :) (uredništvo)

Gisel, Playboy model

E-mail Ispis PDF
got-giseleDatum rođenja: Četvrtak 1 siječnja 1970
Starost: 40 godina
Ova djevojka rođena je u Nevadi i od 20 godine se bavi poziranjem. Svoj uspjeh do sada je ostvarila u strpitoz industriji. O svojoj popularnosti ne treba govoriti, dovoljno je samo objaviti da posjeduje dvije web stranice na kojima odlično zarađuje.
Težina: 56kg
Visina: 165cm
Poprsje: 95cm
Orijentacija: Straight, ali voli pogledati i lijepe djevojke

Viktorija ima tajnu ...

E-mail Ispis PDF

victoria_secret_komadiNakon opsežnog guglanja za najboljim Victora's Secret modelima izdvojili smo ovih 50 fotki koje su po mišljenju uredništva najbolje. Moramo Vam priznati da izbor nije bio nimalo lak, jer iz gomile vrhunskih komada, izvući 50 nije jednostavno. A u ostalom pogledajte i sami, komentari nisu na odmet :)) enJoy

iPhone Babes ;)

E-mail Ispis PDF
iphone_babes1Iako možda nećete primijetiti na prvu, jedna od stvari koje oni imaju zajedničko je da sve imaju iPhone. Druga stvar je da su sve oskudno odjevene i sve su prekrasne. Uživajte ! ;)

Stranica 4 od 12

 
 
 
 
belot