Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Komadi

Komadi

Traperice / Jeans

E-mail Ispis PDF
traperice1Jeans, traperice, rifle ili farmerice su hlače koje se prave tradicionalno od denima, dok se danas prave od raznog materijala uključujući pamuk i somet. U početku su se koristile kao radno odijelo, a kasnije su postale popularne među mladima 1950-tih. Najpoznatiji brendovi su Levi's i Wrangler. Danas su traperice popularne u cijelom svijetu i postoje u mnogim stilovima i bojama.

Djevojačke grudi :)

E-mail Ispis PDF
hot-titsTema koju danas obrađujemo kao što vidite iz naslova su djevojačke grudi, pa da pojasnimo. Grudi (lat. mamma), žlijezda karakteristična za ženski spol, po kojoj je nazvan čitav rod sisavaca. Nalazi se na prednjoj strani prsnog koša na granici kosti i hrskavice četvrtog rebra. Grudi su genetski apokrina kožna žlijezda. Dojka ženskog novorođenčeta ne razlikuje se od dojke muškog novorođenčeta. Jedna i druga neposredno nakon rođenja izlučuju sekret pod utjecajem hormona prolaktina. Do početka puberteta se muške i ženske dojke razvijaju jednako, a onda se muška dojka u pravilu dalje ne razvija, dok se ženska pod utjecajem ženskih spolnih hormona razvija i njezin razvitak završava tek za vrijeme trudnoće i dojenja.

VIDEO: Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ...

E-mail Ispis PDF
rijeciRiječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ... Riječi nisu potrebne, ali stvarno nisu ...

Vruće cure za hladne dane

E-mail Ispis PDF
hot_babes12A što reć? Znamo da se smrzavate pa ovo je jedino što smo mogli pripremiti za vas da vas barem malo ugrije. Set od 20 pomno odabranih cura podignut će temperaturu barem za 20 stupnjeva. No, budući da je ovo vrijeme darivanja, svakako podijelite ove cure s Vašim prijateljima na društvenim mrežama. Dakle, jedan VeEeEEEliki "Lajk".

Sexy Mrazice ;)

E-mail Ispis PDF
mrazicaHot girls u kostimima Djeda Mraza ili Božićnjaka! Tko bi im mogao odoliti? Pričekat ćemo ih da se spuste niz dimnjak sa svojim darovima, zar ne? :) Ukoliko Vam se sviđa ova galerijica možete skinuti cijelu arhivu od 24 slika u rezoluciji 1600 x 1200 (da ne izgube na kvaliteti na vašem ogromnom monitoru) s linka OVDJE.  U svakom slučaju ukrasite si desktop prigodnim WallPaperom :). Sretan Božić ;) P.S. Ukoliko Vam je ova galerija OK, svakako ju podijelite s prijateljima na FB, enJoy

Stranica 3 od 12

 
 
 
 
belot