Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Zanimljivosti
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Zanimljivosti

Koja ste vrsta ljubavnika?

E-mail Ispis PDF
Kada bi si muškarci trebali pripisati određene karakteristike, rijetko koji bi sebe opisao kao posesivca, romantičara ili sastavljača popisa, no u svakom muškarcu čuči i jedno i drugo i treće. Svi su oni, htjeli to priznati ili ne, u nekom trenutku veze, romantičari zaljubljeni u sliku idealne partnerice, posesivci koji se zalijepe za svoju dragu i ne puštaju je, ili pak frikovi s popisom poželjnih karakteristika koje bi partnerica trebala imati. Stručnjaci se slažu da postoji šest oblika zaljubljenosti.

Red Bull daje ti - veće šanse za srčani udar

E-mail Ispis PDF
redbull540px.jpgCANBERRA - Samo jedna popijena limenka energetskog napitka Red Bull može povećati rizik od srčanog udara, kažu australski stručnjaci. Napitak bogat kofeinom čini krv ljepljivom, što je preduvjet za kardivaskularne probleme poput srčanog udara, tvrde oni.

"Jedan sat nakon što popiju Red Bull (njihov krvožilni sustav) više nije normalan. Oni su nenormalni na onaj način koji to očekujemo kod bolesnika s kardiovaskularnim problemima", izjavio je Scott Willoughby, vodeći istraživač pri Kardiovaskularnom istraživačkom centru Kraljevske bolnice u Adelaideu.

Glasnogovornica Red Bulla Australija Linda Rychter kaže da će izvješće procijeniti u središnjem uredu tvrtke u Austriji. "Istraživanje ne pokazuje efekte koji bi bili veći od onih kada popijete šalicu kave. Zbog toga su rezultati očekivani i nalaze se u normalnom fiziološkom dosegu", kazala je ona za Reuters.

Profesije koje nikad neće izumrijeti

E-mail Ispis PDF
hooker-018.jpgTijekom ljudske povijesti mnoga zanimanja su nestala pregažena napretkom tehnologije. Ipak, određeni broj njih je s nama tisućama godina, a čini se da će nas pratiti do samog kraja. Poreznik
Upravo sad negdje u svijetu netko nervozno grize nokte dok mu porezna inspekcija provjerava poslovne knjige. Dok god budu postojale države ili slične ljudske organizacije kojima su potrebna sredstva da bi funkcionirale, postojat će i porezi. Znači, uz političare, i poreznici su 'vrsta' koja će običnog čovjeka pratiti zauvijek. Krivci za pojavu poreza su stari Egipćani koji su uspostavili prvi porezni sustav oko 3.000 godina prije Krista.

Masai uče direktore kako preživjeti globalnu krizu

E-mail Ispis PDF
LONDON - Direktori velikih kompanija moraju biti vođe. Odavno čitaju Sun Tzuovo “Umijeće ratovanja” i uče iz biografija velikih lidera.  Ali kad nastupi globalna kriza kojoj se ne nazire kraja, a direktor mora biti čvršći i hrabriji nego ikad, kome će se obratiti ako ne Masai ratniku?
U uglednom londonskom Institutu direktora delegacija Masaia održala je niz PowerPoint prezentacija i radionica za masno plaćene velike britanske menadžere.
Objašnjavali su im kako moraju promatrati svijet, kako osluškivati suradnike, kako se moraju ponašati dok donose odluke a kako kad su ih donijeli, kako ljude voditi tamo gdje sami ne bi išli i, konačno i najvažnije, kako pobijediti u svakoj bitki. Njihovi savjeti, tvrde direktori, zasad daju odlične rezultate.

Vodič za gutače sperme

E-mail Ispis PDF

9

Valjda svi već znate kako sperma izgleda i kakvog je okusa, no jeste li se ikada zapitali utječe li na spermu ispijanje alkohola, pušenje, zagađenje te jedenje određene hrane?

Nije važno jeste li mladi muškarac koji želi još više znati o tome kako pojedini dijelovi tijela funkcioniraju, ili ste žena koju zanima što to zapravo guta prilikom oralnog seksa, ima više toga o spermi nego što ste mislili da znate.

Jeste li naprimjer znali da spermići mogu u ženskom tijelu opstati i do sedam dana nakon seksa?! Ako ste slučajno propustili seksualnu edukaciju, ne paničarite, donosimo vam neke korisne informacije o tome kako poboljšati kvalitetu, kvantitetu i pokretljivost sperme, te neke činjenice i nagađanja.

Istina ili laž?
Neke studije su pokazale kako nošenje uskih gaća utječe na proizvodnju sperme i plodnost, a druge kako za to uopće nema dokaza. Èak su se pojavile i neke koje govore kako je muška plodnost u opadanju, a s druge strane se pokazalo da ni za to nema stvarnih dokaza.

Stranica 81 od 81

 
 
 
 
belot