Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Automobili

Automobili

U Labinu postavljen prvi trajni punjač za električne automobile

E-mail Ispis PDF
labin-elektropunjacRWE Tesla turneja, koja najavljuje revolucionarnu promjenu u prometu, stigla je u Labin, gdje je svečano postavljen prvi trajni punjač za električne automobile u Hrvatskoj. Na svečanosti su sudjelovali istarski dožupan Vedran Grubišić, gradonačelnik Labina Tulio Demetlika, član Uprave HEP-a Velimir Rajković, dopredsjednik RWE Effizienz Joerg Lohr, te direktor RWE Hrvatska i predsjednik Njemačko-hrvatske gospodarske i trgovinske komore Ralf Blomberg.«U Labinu je upravo završio Tjedan mobilnosti, koji se održava u sklopu istoimene europske

Mitsubishi i Peugeot planiraju proizvodnju električnog vozila

E-mail Ispis PDF
mitsubishi1Kompanije Mitsubishi Motors i PSA Peugeot Citroën planiraju zajedno razviti komercijalno električno vozilo, objavili su danas mediji.

Mitsubishi i Peugeot počet će proizvoditi električna vozila u tvornici francuskog proizvođača u Španjolskoj

Završetak Drift Challengea

E-mail Ispis PDF

drift_challenge1U odličnoj adrenalinskoj atmosferi protekao je round 2 osječkog Drift Challengea, uz atraktivne hostese, nabrijane automobile i dobro vrijeme, ekipa na pisti u Čepinu se odlično zabavljala. Uz vrlo napete polufinale gdje su se vozači okušali u duel borbama većina posjetitelja uživala je u atraktivnoj vožnji mlade mađarske vozačice u po našem mišljenju najboljem automobilu BMW Z4 s 450+ konja.

Day one: Croatian Drift Challenge round 2

E-mail Ispis PDF

driftround2Danas (subota 04.09.2010.) na sportsko-poslovnoj zračnoj luci "Čepin" u Osijeku započeo je Croatian Drift Challenge round 2. Večina se momčadi prijavila za natjecanje danas do 14h gdje su započeli trening vožnje, također posjetiteljima željnima adrenalinskog uzbuđenja omogućen je Drift Taxi, te  zabava na Burn Energy drink Party-u.

Za sutra (nedjelja) predviđene su kvalifikacije, te top 16 vozača  koji će se okušati u popularnim i uzbudljivim Twin borbama. Posjetitelji će također sutra moći uživati u popularnom burnoutu uz društvo  zamamnih hostesa, prelijepih plesačica te naravno neizostani sexy Car Wash. (op.u. Hostese su stvarno zamamne brrr..)

Najveći kineski plagijati

E-mail Ispis PDF
bmw-logo1Cjelokupna kineska industrija je poznata po plagijatima. Automobili nisu ništa bolje prošli od recimo DVD playera, satova ili mobilnih telefona, ali imaju jednu specifičnost.

Kineske kopije zapadnih ali i japanskih automobila su puno opasnije po život, i to je najveća razlika između kopije i originala. Kopije, osim toga, izgledaju skoro potpuno isto kao i originalni primjerci, a ide se do te mjere da su neki proizvodjači otvoreno kopirali i logotipe BMW-a i Toyote. Tužbe se nižu, a oštećeni proizvođači uglavnom dobiju odštetu i zabranu prodaje spornih vozila, mada je u Italiji dozvoljena prodaja kopije BMW-a X5.

Stranica 10 od 17

 
 
 
 
belot