Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Automobili

Automobili

Nissan Micra - četvrta generacija Nissanovog popularnog modela

E-mail Ispis PDF
nissan-micra-2011Iz dizajnerske perspektive, ključno obilježje koje definira Micrin karakter njezin je profil, osobito linija bočnog prozora u obliku luka. To obilježje najvažniji je dio Micrinog nasljeđa i razlog zbog kojeg je vole u Europi i Japanu
Nissan MicraU Zagrebu je 28. ožujka predstavljena četvrta generacija jednog od najpopularnijih Nissanovih modela, Micra. Nova je Micra automobil od velike važnosti za Nissan jer od automobila koji se na tržitu nalazi već gotovo 30. godina, Nissan očekuje dobre prodajne rezultate i jednu od vodećih pozicija u B segmentu.

BMW serije 6 coupe

E-mail Ispis PDF
bmw6-11-noviNova generacija šestice najprije će se nuditi s dva moćna benzinca. Obje izvedbe postižu elektronikom ograničenu brzinu od 250 km/h te se isporučuju sa ZF-ovim osambrzinskim automatskim mjenjačima

Koliko je BMW-u važno kinesko tržište najbolje svjedoči činjenica da nova Coupe verzija Serije 6 nije otkrivena na upravo završenom Ženevskom salonu. Premijeru će imati na skorašnjem Šangajskom salonu automobila.

Slovenski superautomobil od 1.4 mil. eura

E-mail Ispis PDF
slo-super-autoRenomirani superautomobili poput Ferrarija, Porschea, Lamborghinija, Koenigsegga, Paganija pa čak i Buggatija dobit će vrlo jaku konkurenciju. I to iz Slovenije!

Riječ je o Shayton Equilibriumu koji će prema najavama bez problema probiti čarobnu granicu od 400 kilometara na sat kao i cijenu od milijun eura po primjerku.

Škoda - novi logo i koncept Vision D

E-mail Ispis PDF
skoda4Češki proizvođač automobila Škoda je predstavio svoj budući dizajnerski pravac novim konceptom nazvanim Vision D, kao i novi logo tvrtke.

Novi koncept veličine aktualne Octavije je više evolucija trenutnog Škodinog dizajnerskog jezika nego potpuna revolucija istog. Izgled prednje maske i prošireni niski otvori za zrak su očito posuđeni od Volkswagena.

Osim koncepta, otkriven je i novi logo tvrtke. Dizajn Škode Vision D otkriva put kojim češki proizvođač želi ići kada se radi o dizajnerskom jeziku, ali io tipovima vozila koje želi proizvoditi. Koncept posjeduje međuosovinski razmak vjerovatno zbog praktičnosti i prostranosti kabine.

Golf kabriolet VI

E-mail Ispis PDF
golvvi-1Njemačka tvrtka Volkswagen namjerava obogatiti tržište malih kabrioleta nudeći kupcima svoj Golf kabriolet s mekanim krovom, koji će se pridružiti Eosu sa tvrdim krovom, a sljedeće godine će se pojaviti i kabriolet popularne Bube.

Golf kabriolet će debitirati na sajmu automobila u Ženevi sljedeće sedmice. Zadnji ovog modela koji je predstavljen je bio Golf IV.

Stranica 4 od 17

 
 
 
 
belot