Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Našice
 • Facebook: urednik.slavonija
 • Twitter: slavonijainfo
 • YouTube: nikon0007
 • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Našice

Veliki uspjeh našičkog Odjela tambure OGŠ "Kontesa Dora"

E-mail Ispis PDF
tamburaski-orkestar-nasiceNa upravo završenom 49. regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, našički Odjel tambure ponovno se okitio vrhunskim uspjesima svojih učenika i profesora!

Uz tri prve (Jasmin Ramić, Stela Javorček, Barbara Bistrović) i četiri druge nagrade u disciplini solo tambura uz pratnju glasovira, prvu je opetovano polučio i već davno dokazani Tamburaški orkestar  s visokih 95 bodova u prvoj fazi natjecanja, koji će biti jedini predstavnik Slavonije na državnom natjecanju u Dubrovniku. Uz orkestar, nastupit će i mlada violinistica Iva Šalić iz Osijeka, učenica Glazbene škole Franje Kuhača Osijek.

Javna rasprava o pročišćivaču otpadnih voda u Našicama

E-mail Ispis PDF
prociscivac-otpadnih-voda-nasiceOsječko - baranjska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša uputilo je obavijest o provođenju javne rasprave u postupku procjene ujecaja na okoliš za zahvat "Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda grada Našica i pripadajući sustav jave odvodnje". Javna rasprava provodit će se od 21. ožujka do 19. travnja 2011. godine. Studija utjecaja na okoliš i 3 sažetka Studije bit će na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave Grada Našica, soba 27 na I katu, Pejačevićev trg 7, Našice svaki radni dan u vremenu od 8 do 14 sati. Za vrijeme trajanja javne rasprave, sažetak Studije bit će objavljen i na Internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva (www.mzopu.hr).

Ugostitelji terase moraju prijaviti do 31.01.2011

E-mail Ispis PDF
teraseUpravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Našica poziva sve ugostitelje zainteresirane za korištenje javne površine radi postavljanja ljetnih ugostiteljskih terasa u 2011. godini , da sukladno članku 14. Odluke o uporabi javnih površina, najkasnije do 31.siječnja 2011. godine podnesu zahtjev za korištenje javne površine, zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom i 70,00 kuna državnih biljega. Zahtjeve treba poslati na adresu GRAD NAŠICE, Pejačevićev trg 7, Našice. Ugostitelji koji zahtjeve za korištenje javne površine ne dostave u roku, neće dobiti odobrenje za postavljanje ugostiteljske terase.

U Našicecementu spaljeno 1,2 tone PMK-a

E-mail Ispis PDF
spaljivanje-droge-nasiceDanas je u tvornici Našicecement d.d. izvršeno uništavanje opojnih droga oduzetih tijekom provođenja policijskih akcija. Spaljivanju je bilo nazočan Dubravko Klarić, predstojnik vladinog Ureda za suzbijanje zlouporabe droga. Današnje spaljivanje je bilo šesto u nizu u peći Našicecementa d.d., a spaljeno je oko 1200 kilograma droge PMK koji u ilegalnoj proizvodnji droge služi za dobivanje amfetamina.

Do sada je u Našicecementu spaljeno preko 5 tona različitih vrsta droga. Ovo je prvo spaljivanje

Most Našice - München

E-mail Ispis PDF
podunavske-svabeU subotu, 18. rujna Zemaljska udruga Podunavskih Švaba u Hrvatskoj, podružnica Našice organizira kulturno-zabavnu manifestaciju „Most Našice – München“ koja će se održati u Našicama. U kulturnom i zabavnom programu nastupit će hrvatski umjetnici koji žive i rade u Münchenu te njihovi kolege iz Našica.

Stranica 1 od 2

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
 
 
 
 
belot