Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Nagradne igre Vodimo vas u kazalište

Nagradna igra kazalište

Mačak u čizmama - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
Mačak u čizmama je situacijska fantastična komedija. To je priča bogata zapletima, uzbudljivim obratima i komičnim akcentima. Na prvi pogled svima nam ta priča djeluje kao naivna i bezazlena. U našoj predstavi ona dobiva novi smisao – čovjek, koliko se god nalazio u teškoj, bezizlaznoj situaciji, ne treba klonuti duhom, treba naći snage, suprotstaviti se beznađu i pogledati životu u oči! Treba uhvatiti svoju priliku i boriti se za nju!

Za Valentinovo u kazalište - poklanjamo ulaznice za "Malu Floramye"

E-mail Ispis PDF
mala-floramyOpereta u tri čina "Mala Floramye" Ive Tijardovića, u režiji Nine Kleflin, pod ravnanjem Mladena Tutavca ovog Valentinova u HNK Osijek.

Redateljica Kleflin rekla je kako je mediteranski ugođaj odlično prenesen u ravnu Slavoniju zahvaljujući odličnu ansamblu i cjelokupnoj ekipi koja je radila predstavu. Dodala je kako je posebna pozornost posvećena sceni te da cijela predstava "odiše smijehom, ljubavlju i romantikom, upravo onim što danas svima nedostaje".

Aplauz teatar gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF
art-hrvdom-vuAplauz Teatar gostuje u Hrvatskom domu Vukovar u četvrtak, 3. veljače 2011. s komedijom Yasmine Reza ART. Početak je u 20.00 sati.

Režiju potpisuje Marko Juraga, a igraju Zijad Gračić, Ivan Jončić i Slavko Juraga.

"Leda" i "Multicro" - nagradne igre!

E-mail Ispis PDF

Vodimo vas u HNK Osijek, ovaj put poklanjamo ulaznice za dvije predstave, "Leda" i "Multicro" za sve one koji ih nisu uspjeli pogledati do sada.

Predstavu "Leda" u 104. kazališnoj sezoni HNK Osijek režirao je Ivan Leo Lemo kojega je publika imala priliku upoznati kao redatelja "Kurvi", "Traviate" i "Povratka". Prema riječima redatelja za ovu predstavu okupio je generacijski sličnu ekipu s kojom je, kako sam

Fragile u Hrvatskom domu Vukovar - nagradna igra!

E-mail Ispis PDF

HNK Osijek gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom "Fragile!" u četvrtak, 13. siječnja. Autorica teksta je Tena Štivičić, a redateljica Snježana Banović.
Igraju: Sandra Lončarić Tankosić (Mila), Ivana Soldo (Tjaša), Vjekoslav Janković (Erik), Miroslav Čabraja (Marko), Tatjana Bertok-Zupković (Gayle), Milenko Ognjenović (Michi), Ljiljana Krička-Mitrović (Marta) te kao ptice: Vuk Ognjenović, Dinko Blažević, Dean Kovač, Sara Moser, Sanja Floršić, Olesya Martinjuk i Ivona Pruti.

Stranica 3 od 4

 
 
 
 
belot