Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home WLM

Ovog petka Marko Nastić u Bastionu

E-mail Ispis PDF
Petak, 28.10.2011. HOUSE DEALERS ekipa u klubu Bastion uz pokroviteljstvo We Love Musica predstavlja srpskog DJ-a i producenta MARKA NASTIĆA.
marko-nastic-bastion2
Marko Nastić predastavlja najveće osvježenje na suvremenoj sceni elektronskog zvuka. Njegova glazba zrači pozitivnom energijom i on kao takav, stvara nevjerojatnu komunikaciju izmedju sada vec glazbenika i publike. Nekada šesnaestogodišnji dječak, sad već ozbiljan glazbenik, otvorio je vrata Europskog i svjetskog clubing-a , ne samo sebi već i mnogim DJ zvjezdama sa ovih prostora.

Vikend u klubu Bastion

E-mail Ispis PDF
06-10-11-bastion
Brucošijada cijelog sveučilišta + Jagermaister party @ Bastion
Ovoga četvrtka u clubu Bastion prva prava brucošijada cijelog sveučilišta! Za Vas smo organizirali veliki Jagermeister party, te ćemo imati promotivnu akciju tokom cijele noći: Jagermeister po cijeni od 10kn!

Također, i dalje nastavljamo sa zabavom na dva floor-a, a ovoga puta za Vas su tu i tamburaši, te atraktivne plesačice. Naravno, to ne bi bilo to i bez bogatih nagrada koje ćete moći osvojiti tokom cijele noći.

Ulaz u club je besplatan, a jedini uvjet je punoljetnost!

7.10.2011. Petak

07-10-11-bastion
Terasa Bastion predstavlja već dobro poznatu ekipu HOUSE DEALERSA koja će Vas svojim jedinstvenim TECH-HOUSE stilom držati budnima do sitnih sati. Kao i prošloga petka za dobru zabavu i vrhunski provod nudimo po promotivnim cijenama The FAMOUS Grouse, a kako Vam ništa ne bi nedostajalo, pobrinut će se naše prekrasne hostese.

The FAMOUSE Grouse
Whiskey with 5 Stars. The Famouse Grouse Whiskey, finest Scotland whiskey is produced 1897.by Matthew Gloag & Son Ltd.

8.10.2011. Subota

08-10-11-bastion
Ove subote u Bastionu Vas očekuje veliki Becherovka party! Dođite i do ponoći se zagrijte uz našu promotivnu akciju: Becherovka po cijeni od 6kn, mali cocktail po cijeni od 15kn i veliki cocktail po cijeni od 40kn! Kako se ipak radi o Becherovka party-u, nakon ponoći nastavljamo sa promotivnom akcijom: Becherovka po cijeni od 10kn!

Osim vrhunske glazbe, dobre atmosfere, očekuju Vas i zgodne hostese, te bogate nagrade za one najsretnije!

Ulaz u club je do ponoći besplatan, a nakon ponoći se naplaćuje po cijeni od 10kn!

Vidimo se!


Vikend u klubu Bastion

E-mail Ispis PDF
bastion-osijek-560x280
Studentski Bagatella Party @ Bastion
Ovoga četvrtka, 29. rujna 2011. organiziramo još jedan Studentski Bagatella Party u clubu Bastion. Ovoga puta slavimo sve položene ispite i nadamo se dekanskim rokovima!

Promotivna akcija i ovoga puta traje cijelu noć a sadrži: 1L vodke po cijeni od 50kn,te bambus i juice-vodku po cijeni od 10kn.

Ulaz u club je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

HOUSE DEALERS night sponsored by: "THE FAMOUS"

30.9.2011. Terasa Bastion predstavlja već dobro poznatu ekipu HOUSE DEALERSA koja će Vas svojim jedinstvenim HOUSE stilom držati budnima do sitnih sati. Osim vrhunske glazbe i dobrog provoda, ovoga petka po promotivnim cijenama nudimo The FAMOUS Grouse, a kako Vam ništa ne bi nedostajalo, pobrinut će se naše prekrasne hostese.

***The FAMOUSE Grouse***
Whiskey with 5 Stars. The Famouse Grouse Whiskey, finest Scotland whiskey is produced 1897.by Matthew Gloag & Son Ltd.

Ulaz u club je dozvoljen samo punoljetnim osobama.

Prva Beton Subota @ Bastion

Ove subote, 1. listopada, započinjemo sa betoniranjem. Naravno ne radi se o građevinskim radovima, nego o kombinaciji vodke i Žuje jabuka. S obzirom da se radi o prvoj suboti, promotivna akcija će trajati cijelu noć, pa će tako beton biti dostupan po cijeni od 10kn.

Osim betona cijele noći, tu je i naša promotivna akcija koja traje do ponoći: bambus po cijeni od 8kn, vodka po cijeni od 3k, Jagermeister po cijeni od 6kn, mali cocktail po cijeni od 15kn, veliki cocktail po cijeni od 40kn i 1L vodke po cijeni od 50kn!

Najavljujemo i naša dva floor-a za ovu subotu gdje vas očekuje vrhunska glazba. Na terasi standardno nastavljamo sa klupskim zvukovima, dok vas u prizemlju očekuju domaći hitovi u režiji DJ-a Brne.

Ulaz u club je dozvoljen samo punoljetnim osobama!izvor:slavonija-info.com
 
 
 
 
belot