Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Aktualno

Aktualno

Simfonija pod zvijezdama opet u Osijeku!

E-mail Ispis PDF
simfonija-pod-zvijezdama2Pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, a u organizaciji Agencije Noktua, osječka promenada će ponovo biti domaćin Simfonije pod zvijezdama.

Simfonija pod zvijezdama održat će se u srijedu, 13. srpnja na tratini uz secesijski zdenac tik uz promenadu (Šetalište kardinala Franje Šepera) s početkom u 21.00 sat.

Ove godine, posjetitelji Simfonije moći će uživati u nastupu „Osječkog Big Banda“, a osvježenje će pronaći u degustaciji vrsnih vina Vinarije Iuris.

Poziv za Dunavsku scenarističku radionicu

E-mail Ispis PDF
poziv-za-dunavsku-vffPozivaju se svi  zainteresirani da napišu story outline ( 24 riječi ) i tako dobiju mogućnost sudjelovanja u Dunavskoj scenarističkoj radionici koja će se održavati za trajanja 5. Vukovar film festivala (24.-28.08.11).

Tema je slobodna...

Radionicu će kao i prošle godine  voditi hrvatska dramaturginja i scenaristica Irena Krčelić čiji će scenaristički uradak, dječji film Duh babe Ilonke, premijerno biti prikazan na ovgodišnjem Pula film festivalu.  5 najboljih story outline pisaca  po njezinu sudu za vrijeme trajanja festivala imat će osiguran smještaj i doručak.

Otvorenje gostujuće izložbe "Ivan Sarić"

E-mail Ispis PDF
otvorenje-izlozbe-i-saricDanas, 30. lipnja 2011. u Muzeju Slavonije Osijek u 19 sati je otvorenje gostujuće izložbe Gradskog muzeja Subotica "Ivan Sarić", autora Mirka Grlice.

"Ivan Sarić" je izložba o jednom od najvećih Subotičana. Ivan Sarić (Subotica, 27. lipnja 1876. - Subotica, 23. kolovoza 1966.) je bio bački Hrvat, zrakoplovac, športaš, automobilist, biciklist, motociklist. Posebice je poznat po svojoj pionirskoj ulozi u zrakoplovstvu.

TUK - Vukovar, od 29.6. do 9.7.

E-mail Ispis PDF
tuk-vuU Vukovaru se od 29. lipnja do 9. srpnja održava manifestacija Tjedan urbane kulture, u organizaciji Mirovne grupe mladih Dunav, Blackout radija Vukovar (General Woo) i Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Vukovar. Na programu su glazbene raidonice, okrugli stol s glazbenom temom, natjecanje skejtera i rolera, dva glazbena festivala (Vurban Streets Festival i Blackout Hip Hop Festival), jazz koncert, stand up komedija, oslikavanje grafitima zidova

CROSSOVERS - odabrani sudionici i glazbenici

E-mail Ispis PDF
odabrani-sudionici-crossovarsaFestival dokumentarnog rock filma DORF iz Vinkovaca i Festival evropskog filma Palić 2011 organizirali su radionicu dokumentarnog glazbenog filma CROSSOVERS.

Radionica CROSSOVERS će se održati u razdoblju od 16 do 22. srpnja 2011. godine, tijekom trajanja 18. Festivala evropskog filma Palić.

Sudionici radionice iz Hrvatske su: Bojan Perić, Silva Ćapin, Ines Ignjačić, Romano Perić i Vanda Volić.

Stranica 6 od 40

 
 
 
 
belot