Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Zanimljivosti Kako zavesti super zgodnu ženu
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Kako zavesti super zgodnu ženu

E-mail Ispis PDF

hot-woman.jpgZgodne i atraktivne žene, budimo iskreni, muškarce doslovce drže za muda. Pored njih se gotovo svi mužjaci ponašaju kao izgubljeni psići, novac im curi iz novčanika, voda iz usta, a oni slijepo ispunjavaju sve zahtjeve zgodnih sretnica

Svjesna je da je komad i očekuje da plazite, no vi budite kul
Veza s lijepom ženom muškarcima odgovara jer im podiže samopouzdanje, povećava socijalni status kod drugih muškaraca, mogu se hvaliti i ponosni su jer su baš oni uhvatili ženu o kojoj svi sanjaju. Kako biste baš vi osvojili ljepoticu, trebate, naravno, biti drukčiji od svih koji joj se doslovce bacaju pod noge.


katherine-heigl-sexy.jpgŠTO TREBATE PODUZETI KAKO BISTE JE OSVOJILI

Nemojte je tretirati na poseban naèin
Razgovarajte s njom kao što biste s bilo kojom drugom osobom. Nemojte da primijeti da vas je oduševio njezin izgled. Ponašajte se kao da ne marite za to kako izgleda. Budite pomalo nezainteresirani i vjerojatno æe se i ona poèeti zanimati za vas.

Ne upucavajte joj se
Ona od svakog muškarca oèekuje da joj se upucava. Ne pokazujte da vam se svidjela, a kamoli da biste je najradije odmah povalili. Vaša hladnokrvnost nju æe vjerojatno izbaciti iz takta jer joj se, pretpostavljamo, dugo nije dogodilo da neki muškarac za nju nije pokazao interes. Sigurno æete je zaintrigirati.

Zanimajte se za njezine interese i hobije
Stimulirajte njezin mozak. Drugi muškarci to vjerojatno ne rade. Pokažite zanimanje za ono što radi i uèinite da se osjeæa ugodno.

Zgodne žene uvijek su okružene muškarcima

Nemojte joj davati komplimente
Ne stavljajte je na pijedestal i ne rasipajte se komplimentima.

Recite joj da vam se sviða kao prijateljica
Nemojte je ni sluèajno pozvati van. Još bolje, recite joj da vas ne privlaèi kao djevojka, ali da mislite da biste mogli biti super prijatelji. Gledajte kako æe joj se objesiti vilica.

pamela20anderson.jpgÈekajte neko vrijeme prije nego je nazovete
Ako veæ imate njezin broj, nemojte je odmah nazvati. Prièekajte koji dan, a kad je nazovete, recite da ste imali puno obveza i da je nikako niste mogli ranije ugurati u raspored.

Ne forsirajte seks
Ona zna da je dobra i da vjerojatno jedva èekate da je odvuèete u krevet. Vi napravite suprotno. Nemojte navaljivati, veæ seks ostavite za neki drugi izlazak. Bit æe šokirana i vjerojatno æe navaliti na vas.
Budite malo distancirani, pa æe se ona zainteresirati

Sa super vruæim komadom uvijek treba biti originalan. Na pladnju joj se nude raznorazni muškarci, pa ako želite biti jedan od uspješnih koji æe se zadržati uz nju, slijedite ove upute. Izbacit æete je iz ravnoteže, zaintrigirati je, nagnati na razmišljanje. Možda æete baš vi biti ugodna promjena koju je trebala u životu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot