Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Tehnika CroCities Osijek dostupan na iPhoneu

CroCities Osijek dostupan na iPhoneu

E-mail Ispis PDF

CroCities - Osijek nakon nekoliko dana postojanja na tržištu ostvarila je impresivan broj downloada te primila brojne pohvale. Također primili smo i nekoliko kreativnih kritika te smo se odmah bacili na izradu 1.1 verzije koju planiramo lanirati kroz 2 tjedna.

mobile-app-crocities1
Najveća zamjerka je nedostatak jezika, tako da smo našu MCS platformu odmah nadogradili, te pripremiili za prijevod na bilo koji jezik kroz jednostavni konfiguracijski izbornik.
Ukoliko imate još koji zanimljiv prijedlog kako bismo poboljšali ovu aplikaciju, molimo Vas da nam se obratite na našu email adresu: info@k-informatika.com.

Također, ovim putem Vas obavještavamo da će CroCities Osijek biti od danas dostupna za Apple iPod, iPhone 3GS, iPhone 4 te iPhone 4S uređaje.

O aplikaciji:

Prva iz serije aplikacija - turističkih vodiča za hrvatske gradove: CroCities - Osijek, donosi najvažnije informacije koje mogu pomoći posjetiteljima najvećeg grada istočne Hrvatske, ali i Osječaninama kojima trebaju servisne informacije. Izbor najvažnijih mjesta koje trebate posjetiti u Osijeku daje opis svake lokacije, ali i njenu poziciju na karti. Kulturni, sportski, gastronomski kapaciteti Osijeka... ukratko sve što treba imati jedan turistički vodič.
crocities-itunes-slavonija
Projekt "CroCities" zamišljen je kao serija turističkih vodiča hrvatskih gradova. Ono što CroCities treba razlikovati od drugih sličnih aplikacija su originalne slike, prekrasne panorame 360′, te iscrpne i recentne informacije o svemu što posjetitelj jednog grada treba znati.

Projekt je napravljen na mobilnoj platformi "MCS" (Mobile CIty Solutions), koja je već temelj i za druge projekte koji slijede slijedećih mjeseci. MCS je u potpunosti projekt Vukovarske tvrtke k-informatika i razvijana je dugi niz mjeseci. Platforma je pogodna za instalaciju na iOS te na Android platformi.

settingsSve vizuale kao i 3D panorame je odradila multimedijalna tvrtka i Kopačeva, Pictor d.o.o.

Kroz narednih par mjeseci planiramo napraviti i mobilnu aplikaciju za Zagreb, Varaždin i Samobor. Budući da ćemo vidjeti odziv u količini downloada, te ukoliko on bude stimulativan, napravit ćemo aplikacije i za gradove uz obalu.

Ovim putem molimo Turističke zajednice te gradove koje se žele ukljuiti u projekt da nas slobodno kontaktiraju.

Aplikacija je trenutno dostupna na Android platformi i može se skinuti s linka.  iOS verzija može se skinuti ovdje


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot