Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci Jelena Rozga i Bajaga zvijezde ovogodišnje Karlovačko live turneje

Jelena Rozga i Bajaga zvijezde ovogodišnje Karlovačko live turneje

Zagreb, 25. listopada 2011. – Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva djelovat će i u 2011. godini. Karlovačko live ove godine spojit će popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu i legendarnog rock glazbenika Momčila Bajagića Bajagu. Ovo dvoje glazbenika zajedničkim snagama osigurat će savršenu prigodu za uživanje u lijepim trenucima s prijateljima uz Karlovačko pivo.
karlovac-rozg-bajag

Deveta Karlovačko live turneja putovat će kroz devet gradova u Hrvatskoj. Sve počinje 27. studenoga u Splitu, nastavlja se 4. prosinca u Zadru, zatim 9. prosinca u Varaždinu, 11. prosinca u Osijeku, 16. prosinca u Zagrebu, 18. prosinca u Rijeci, 26. prosinca u Bjelovaru, 27. prosinca u Karlovcu, te završava koncertom u Puli 28. prosinca.

Karte za Karlovačko Live turneju moći će se kupiti putem sustava Eventim (www.eventim.hr) od srijede, 26. listopada.

Popularna pjevačica Jelena Rozga karijeru je započela u grupi Magazin, no kasnije se odlučila posvetiti solo karijeri. Njezin drugi samostalni album i istoimeni singl ''Bižuterija'' postali su veliki hit i Jelena je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj. Vezano uz nastup na Karlovačko live turneji Jelena Rozga je izjavila: ''Vjerujem da će to biti koncerti koje ću pamtiti cijeli život. Dat ću sve od sebe, kao i uvijek, i nadam se da će se tražiti karta više. Pozivam sve da se dođu i dobro se zabave uz moje i Bajagine hitove.''

Bajaga, jedna od najpoznatijih glazbenika bivše Jugoslavije, na glazbenoj je sceni od 1974. godine. Od 1984. nastupa s grupom Instruktori, te je autor nekih od najpoznatijih rock pjesama koje su postale evergreeni. Momčilo Bajagić Bajaga ističe da mu je drago što nastupa za Karlovačko live: ''Karlovačko live jedna je od najprestižnijih turneja u regiji i drago mi je da smo Instruktori i ja dio toga. Očekujem odlične koncerte i puno posjetitelja.''

Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je ovogodišnju Karlovačko live turneju: „Karlovačka pivovara uvijek želi zadovoljiti potrebe svojih potrošača. Karlovačko live osigurat će im odličnu zabavu i priliku da provedu vrijeme sa svojim prijateljima. Ponosan sam što mogu najaviti da nastavljamo s ovom tradicijom deveti put uz dobru glazbu i omiljeno Karlovačko. Očekujem odličnu atmosferu na koncertima. Na kraju, pozivam sve da nam se pridruže na Karlovačko live turneji i uživaju u koncertima.

O PROJEKTU KARLOVAČKO LIVE
Karlovačko live zajednički je naziv posebnih glazbenih projekata vezanih uz Karlovačko pivo, osmišljenih s ciljem da hrvatskim ljubiteljima glazbe omoguće jedinstvene glazbene doživljaje. Tradicija projekta Karlovačko live započela je 2002. Zuccherovim koncertom u Puli.
karlovac-rozg-bajag1
Godine 2004. Karlovačko live predstavio je Miroslava Škoru i Prljavo Kazalište u glazbeno-pivskoj atrakciji. Godinu dana kasnije Severina i Crvena jabuka pružili su nezaboravan show u 12 hrvatskih gradova, a 2006. godine Karlovačko je uspjelo „spojiti nespojivo“ i na turneji okupiti tri vrhunska izvođača: Tonya Cetinskog, Sašu Lošića i Gazde. Godine 2007., prvi puta u Hrvatskoj, na velikoj turneji uz Karlovačko nastupili su bivši pjevači legendarnog Bijelog Dugmeta: Bebek, Alen i Tifa, dok su glazbene zvijezde Karlovačko live turneje 2008. godine bili Prljavo kazalište - bend koji je na Karlovačko live-u proslavio 30. rođendan.

Godine 2009., nakon 5 godina stanke, za Karlovačko live turneju vratio se Parni valjak i pružio odličnu atmosferu na koncertima po Hrvatskoj. Prošle godine Karlovačko live spojilo je legende glazbene scene, Halida Bešlića i Crvenu jabuku. Ove godine Karlovačko live predstavlja još jednu zanimljivu glazbenu kombinaciju - Jelenu Rozgu i Bajagu.

Koncerti na Karlovačko live turneji održat će se u devet gradova u Hrvatskoj:

SPLIT                      27.11.2011. 
ZADAR                    04.12.2011. 
VARAŽDIN              09.12.2011. 
OSIJEK                   11.12.2011.
ZAGREB                 16.12.2011. 
RIJEKA                    18.12.2011. 
BJELOVAR              26.12.2011.
KARLOVAC             27.12.2011.
PULA                       28.12.2011

*Svi koncerti počinju u 20 sati


izvor:slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot