Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Zanimljivosti Kristina i Igor prvi u Hrvatskoj pokrenuli portal e-vjenčanja
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Kristina i Igor prvi u Hrvatskoj pokrenuli portal e-vjenčanja

E-mail Ispis PDF
Kupnja preko interneta u današnje vrijeme nije ništa strano i novo, ali su Osječani jedini u Hrvatskoj koji su pokrenuli portal e-vjenčanja koji budućim mladencima omogućava da na lakši način dođu do željene usluge ili proizvoda po promotivnim cijenama, a kako bi se to ostvarilo potrebno je samo ispuniti kupon.
evjencanja1
Ideju sam dobila kada su prijateljica i njezin dečko počeli planirati vjenčanje. Zamislila sam se nad iznosima koji su bili spomenuti i zapitala se kako mladi parovi uspijevaju realizirati tako skupu svečanost, a pritom i uspješno stvoriti egistencijalne preduvjete za budućnost. Na našem su portalu dostupni materijali poput teksta, slika i multimedije, dakle postoji mogućnost da se iz svoje sobe pristupi obrtima i već tada utvrdi njihova kvaliteta rada”, poručuje 24-godišnja voditeljica i kreatorica portala Kristina Mitrić.

Portal zasigurno ne bi postojao da Kristini u njegovu kreiranju ne pomaže web dizajner Igor Kiš iz Ski studija. Trenutno je ponuda usluga na portalu isključivo s područja Osječko-baranjske županije, a kreatorima portala je u cilju uključiti obrte iz cijele Hrvatske. Zainteresirani detaljnije informacije o uslugama koje se nude mogu dobiti na www.e-vjencanja.com.


izvor: glas-slavonije.hr

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot