Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Osijek Operativna grupa za zapošljavanje mladih
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Operativna grupa za zapošljavanje mladih

Grupno informiranje u okviru projekta „Operativna grupa za zapošljavanje mladih“ 25. listopada 2011., Regionalni info-centar za mlade Osijek, 12 – 14 sati
proni-centar-os
Drugo grupno informiranje održat će se u utorak, 25. listopada 2011. u prostorijama Regionalnog info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1., od 12 do 14 sati. Informiranje je organizirano za 15 mladih nezaposlenih osoba, od 15 do 24 godine iz Osječko-baranjske županije.
Ovo događanje dio je aktivnosti u okviru projekta „Operativna grupa za zapošljavanje mladih“ čiji je cilj povećati razinu zapošljivosti nezaposlenih mladih i onih koji po prvi puta traže posao u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji:Mladi će stjecanjem dodatnih znanja i vještina dobiti priliku za lakši ulazak na tržište rada i bolju socijalnu uključenost. Pri tomu će se koristiti inovativne metode informiranja, savjetovanja, posebno kreirani treninzi, te ćemo im pružiti i promovirati radno iskustvo izvan redovnog zaposlenja. 

Grupno informiranje u Osijeku vodit će savjetnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Kristina Filipović, tijekom kojeg će sudionici imati priliku dobiti najnovije informacije o potrebama tržišta rada i mogućnostima zapošljavanja mladih ljudi. Na ovaj način će se omogućiti mladima da razgovaraju, raspravljaju i razmjenjuju informacije s HZZ savjetnicima u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.

Projekt ''Operativna grupa za zapošljavanje mladih'' financiran je uz potporu Europske unije kroz program darovnice „Mladi na tržištu rada“ u okviru IPA IV komponente „Razvoj ljudskih potencijala“, u iznosu od 99.638,25 Eura, odnosno približno 733.000,00 kuna.

Za dodatne informacije slobodno se obratite PRONI Centru:
Mirjana Jozanović, 031/283 056 , 095/856-3797

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot