Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Osijek Optimizam kod mladih
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Optimizam kod mladih

ovim putem Vas pozivamo na Interaktivno predavanje „Optimizam kod mladih“, koje će se održati u ponedjeljak, 24. listopada 2011. s početkom u 18h u Hotelu Osijek, Šamačka 4. Predavanje će održati prof. dr. sc. Vladimir Gruden, dr. med., specijalist psihijatar koji će na svoj uobičajeno pristupačan i motivirajući način mladima ukazati na važnost optimističnog pogleda općenito u životu.
Predavanje organizira PRONI Centar za socijalno podučavanje povodom obilježavanja 5. godišnjice rada Regionalnog info-centra za mlade Osijek, a dio je aktivnosti projekta „Biti zdrav!“ koji je financijski podržan od strane Grada Osijeka.
proni-centar-os
Opći cilj projekta „Biti zdrav!“ je kroz edukaciju i informiranje utjecati na podizanje svijesti mladih o važnosti zdravih navika življenja te stavljanje zdravlja među prioritete za izgradnju sretnog i zadovoljnog života, kako svog osobnog, tako i zajednice u cjelini. Ovim projektom želimo utjecati na promjenu u razmišljanju mladih, pomoći im u razumijevanju zdravlja, fizičkog i duševnog, kao temelja svega onog što čini život.

Odgovarajući na pitanja o svojim problemima, mladi kao najistaknutiji problem navode općenito brigu za budućnost. Ovaj problem može se objasniti lošom socioekonomskom situacijom u cijeloj državi, okruženjem punom briga, nepravdom i nesigurnošću, stoga je cilj samog predavanja mladima ukazati na važnost optimizma u izgradnji vlastitih stavova i ciljeva tijekom života.
Nadamo se da ćete biti u mogućnosti sudjelovati i doprinijeti razmijeni iskustava i promišljanja sudionika predavanja, te na taj način doprinijeti obilježavanju 5. godišnjice rada Regionalnog info-centra za mlade.


izvor:slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot