Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci REZERVACIJA ULAZNICA ZA NASTUP SADE O’SAPPHIC

REZERVACIJA ULAZNICA ZA NASTUP SADE O’SAPPHIC

Ulaznice za burlesque cabaret show, koji će se održati 22. listopada s početkom u 20:00 u Old Bridge pubu, biti će dostupne neposredno prije nastupa Sade O’Sapphic, te se mogu kupiti isključivo na ulazu. Budući da je broj karata ograničen, moguće ih je rezervirati putem Facebook najave eventa ili e-mailam burlesque_os@yahoo.com
comdey-stand-up
Ludi show Burlesque, Pin Upa, Cabareta i Stand Upa u Old Bridge pubu!
22.10. u Old Bridge pubu s počtkom u 20:00 započet će večer provokativne burlesque, pin upa, striptiza i humora koji pomiče granice.

Uz posebnu gošću iz Irske - Burlesque kraljicu Sade O'Sapphic, ovu večer začinit će i stand up komičari Andrea Andrassy i Goran Furjan!
Voditeljica večeri Marina Orsag!
Svi izvođači biti će u sexy burlesque odjeći!
Upad 20 kn!

Visoke potpetice, senzualna glazba i striptiz samo su neki od razloga zašto ova izvođačica svaki puta oduševljava publiku. Sade je rodom iz Australije, a trenutno živi u Irskoj, gdje je česta gošća plesnih programa, a pojavljuje se i u filmovima.

Ima veliku ljubav prema plesu i seksi točkama koje izvodi, a jednostavno je zaljubljena u naljepnice za bradavice, koje vrti kao dio koreografije. Ovo joj je umijeće donijelo i titulu najbolje vrtiteljice naljepnica za bradavice u Irskoj, a Sade ih čak i proizvodi sama.
Sade se na stageu pridružuju i stand-up komičari zagrebačkog Studia Smijeha, koji će tematskim nastupom upotpuniti cijelu priču, te erotskom ozračju podariti dašak humora, koji se odlično slaže sa burleskom.

Generalni pokrovitelj eventa je Savjet mladih grada Osijeka, koji također poziva kako mlade, tako i sve ostale Osječane željne provokativne zabave i interaktivnog humora!
Molimo posjetitelje da dođu barem pola sata ranije kako bi zauzeli mjesta.


izvor:slavonija-info.com


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot