Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Vukovar Grad mijenja nekretnine s Vupikom
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Grad mijenja nekretnine s Vupikom

Grad Vukovar dat će Vupiku Kuriju 1 smještenu nasuprot Dvorca Eltz, a zauzvrat će dobiti Zlatnu dolinu  u središtu grada i spaljeni market Prvi maj na Sajmištu. Ovu je odluku na današnjoj sjednici potvrdilo i Gradsko vijeće uz suzdržanost vijećnika HDZ-a. Sve ostale odluke donesene su jednoglasno, a prihvaćeno je financijsko izvješće Gradske knjižnice te su usvojena izvješća o radu Dječjih vrtića Vukovar I i Vukovar II za prošlu pedagošku i plan i program rada za tekuću pedagošku godinu.
gra-vu-most Doneseno je rješenje o imenovanju Komisije za rješavanje stambene problematike, zatim odluke o suradnji s gradom Mostarom i Općinom Bački Petrovac, odluka o socijalnoj skrbi kojom su povećane prava korisnika socijalne skrbi u odnosu na državne standarde te je prihvaćena inicijativa trgovačkog društva Glavota doo Vukovar za prenamjenu poljoprivrednog zemljišta.

Budući da je tijekom sjednice više puta spomenuta smjena ravnateljice Gradske knjižnice Vukovar Antonije Kukuljice, predsjednica Upravnog vijeća knjižnice Danijela Stanković pojasnila je kako ravnateljica nije smijenjena jer tu odluku donosi Gradsko vijeće, a Upravno vijeće je donijelo samo prijedlog za razrješenje ravnateljice s njezinog sadašnjeg mjesta.

izvor:hrv.hr

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot