Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Ostala mjesta 7. SAJAM STIPENDIJA
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

7. SAJAM STIPENDIJA

Najveći Sajam stipendija do sada predstavlja 44 izlagača te više od 9.000 stipendija
sajam-stipendija2012
Institut za razvoj obrazovanja organizira 7. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u srijedu, 19. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj na kojemu učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o stipendijama te o mogućnostima studija u Hrvatskoj i inozemstvu. Na Sajmu će se ove godine predstaviti najviše stipendija i obrazovnih mogućnosti do sada. Ukupno 44 izlagača iz 9 različitih zemalja predstavit će svoje studijske programe, stipendije i druge obrazovne usluge. Putem programa predstavljenih na Sajmu očekuje se da će se dodijeliti više od 7.700 stipendija za studij u Hrvatskoj i 1.600 stipendija za studij u inozemstvu.
Među najznačajnijim novinama ovogodišnjeg Sajma će biti predstavljanje Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske kao prve Zemlje partnera Sajma. Obrazovni sustav Ujedinjene Kraljevine poznat je po svojoj izvrsnosti diljem svijeta, a posjetitelji ovogodišnjeg Sajma će imati priliku razgovarati s britanskim izlagačima i bivšim stipendistima britanskih obrazovnih institucija.

Sajam stipendija ove će godine po prvi puta podržati i INA - Industrija nafte d.d. (Prijatelj Sajma), koja će svojim sudjelovanjem promicati važnost ulaganja u obrazovanje i obrazovne projekte. INA će na Sajmu predstaviti programe stipendiranja, programe zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika te međunarodno natjecanje za studente. Na Sajmu će također biti predstavljen projekt „Top stipendija za top studente“, čiji je INA dugogodišnji partner.

Također, dana 20. listopada bit će pokrenut Online Sajam stipendija na portalu www.stipendije.info putem kojega će informacije o predstavljenim izlagačima na Sajmu postati dostupne svim hrvatskim građanima bez obzira na njihovo mjesto stanovanja.

Ovogodišnji Sajam stipendija se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske. Organizaciju Sajma su omogućile potpore brojnih drugih partnera, koji će ujedno biti izlagači na Sajmu: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH, Agencija za mobilnost i programe EU, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva (donatori i pokrovitelji), Veleučilište VERN' (Strateški partner), Visoka škola za primijenjeno računarstvo, dio Algebra Grupe (Akademski partner) te LIDL Hrvatska (sponzor).

Sve informacije o Sajmu stipendija dostupne su na portalu www.stipendije.info i na www.facebook.com/trazim.stipendiju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot