Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Tehnika Gaf Samsunga - nisu mogli razlikovati Galaxy Tab 10.1 od iPada2

Gaf Samsunga - nisu mogli razlikovati Galaxy Tab 10.1 od iPada2

E-mail Ispis PDF
ipad2-galaxy-tab
Mediji javljaju kako Apple na svim poljima tuče Samsung po pitanju nekoliko tužbi koje se vode između ova dva tehnološka diva budući da u Appleu smatraju da su Samsungovi telefoni i tableti previše 'inspirirani' iPhoneom i iPadom. Neke od tužbi protiv Samsunga, pokrenutih diljem svijeta, Apple je počeo dobivati. Pobijedio je u Australiji, Europi, a sada, čini se, i u SAD-u.
Američka sutkinja Lucy Koh presudila je da Samsungovi tableti krše Appleove patente. U toj odluci uvelike je pomogao i gaf koji su Samsungovi odvjetnici napravili. U jednom trenutku tijekom ispitivanja Koh je podigla ruke držeći u jednoj iPad, a u drugoj Galaxy Tab 10.1. Pitala je Samsungove odvjetnike mogu li uočiti razliku između dva proizvoda na udaljenosti od samo nekoliko metara - nije im uspjelo.

Samsungovi proizvodi ipak neće biti zabranjeni u SAD-u, no vjeruje se kako će negativan publicitet itekako naštetiti njihovoj proizvodnji.

Iz Applea smatraju kako su Samsungovi pametni telefoni i tableti Galaxy čista kopija njihovih iPhonea i iPada, pa su u nekim tužbama čak zatražili i presudu prema kojoj bi Apple imao uvid u nove Samsungove proizvode prije nego oni uopće budu prezentirani javnosti, a sve kako bi se Apple uvjerio da nije riječ o kopiji nekog od njihovih proizvoda.


izvor: business.hr


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot