Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport Ostali sportovi Karate klub Kuna

Karate klub Kuna

kkuna-osijekU sportskoj dvorani Osnovne škole ''Antun Gustav Matoš'' u Vinkovcima održan je Memorijalni karate turnir ''Željko Patarić-Patak''.
Devet osječkih karatista, članova KK Kuna s Mačkamame osvojilo je ukupno deset medalja, što je uspjeh doista vrijedan pažnje. U kategoriji kata pojedinačno u svojim su kategorijama nastupili Dominik Josić, Lea Pepić, Dino Dubravac. Dominik je osvojio zlatnu, a Lea i Dino brončane medalje. Nastupila su i dva kata tima Kuna, koja su pak bila srebrna.
Upis novih članova obavlja se u: 
OŠ „ Dobriše Cesarića“, ponedjeljak i petak 18.00-19.30 
O planu i programu... 
Stručni tim Karate kluba Kuna čvrsto se drži smjernica provođenje kvalitetne trogodišnje karate škole za sve polaznike, prije no što se počne s pripremama za natjecateljski karate.

Predviđeno je da u te tri godine male karatistice i mali karatisti usvoje program za žuti, narančasti, zeleni i plavi pojas. Nakon toga se polaznici mogu odlučiti za natjecateljsko usmjeravanje, odnosno uključivanje u napredne grupe u borbama ili katama, odnosno za nastavak učenja širokog spektra znanja karate škole. Odluka se donosi na temelju interesa i želja polaznika, ali i preporuka trenera. U sva tri navedena usmjerenja članovi kluba polažu za viša zvanja, odnosno pojaseve. 


Treneri: 

sensei Ljuboja Ćorković

sensei Eduard Križanović 

sensei Domagoj Šuster Kontakt: 
098 837 443

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot