Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Vukovar Jazz na kotačima
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Jazz na kotačima

Pozivamo učenike, ali i sve ostale  zainteresirane na glazbenu radionicu u Hrvatski dom Vukovar – petak, 14.10. u 11.00.Ulaz slobodan.
jazz-na-kotacima1
"Jazz na kotačima" moderni je dvojezični edukacijski program koji kroz putujuće radionice promovira jazz glazbu prvenstveno, ali ne i isključivo, školarcima i studentima diljem Republike Hrvatske.
Posebnost ovih radionica jest što profesionalni voditelji i glazbenici na licu mjesta kroz kratku povijest jazz glazbe i demonstraciju instrumenata zasebno i skupno sviraju pred učenicima, koji većinom nisu uživo imali prilike doživjeti koncert takve vrste glazbe. Naposljetku, djecu se motivira svirati instrumente i zajedno muzicirati uz pomoć voditelja i glazbenika.

Radionica je dvojezična (na engleskom i hrvatskom jeziku), što dodatno ima poticajan element za zainteresiranost učenika za jazz glazbu, a u konačnici i motivaciju za daljnjim educiranjem u glazbi.

Dosad je održano 12 radionica diljem Hrvatske, a sada prvi put u Vukovar dovodimo i goste iz SAD-a!

Organizator radionice je Udruga ATOM iz Rijeke u suradnji s Hrvatskom glazbenom unijom (HGU), podružnica Rijeka, a projekt je sufinanciran od Američke ambasade u Zagrebu, HUZIP-a (Hrvatske udruge za zaštitu izvođačkih prava) te autokuće CINDRIĆ iz Siska.


izvor:slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot