Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci HLADNO PIVO ODABRALO PREDGRUPU ZA KONCERTE U OSIJEKU I SLAVONSKOM BRODU

HLADNO PIVO ODABRALO PREDGRUPU ZA KONCERTE U OSIJEKU I SLAVONSKOM BRODU

Kocka je bačena! Hladno pivo je odabralo predgrupu za slavonski dio svoje velike turneje „Kud Pivo tud i ja“ u sklopu koje će bend  21.10.2011. nastupiti u Osijeku, u dvorani „Zrinjevac“ i 22.10. u Slavonskom brodu, u sportskoj dvorani „Brod“.  U oba grada, s Hladnim pivom nastupit će Kandžija i njegova grupa Gole žene!
hladno-ppivo-konc-1
Osječki reper Kandžija izabran je između tridesetak prijavljenih bendova, naglasili su Mile i Zoki iz Hladnog piva na jučerašnjim press konferencijama koje su održane u Osijeku i  Slavonskom Brodu ususret velikim koncertima koji im predstoje nakon Arene Zagreb gdje  je 7.10. otpočela turneja „Kud Pivo tud i ja“. Uz pojašnjenje da se radi o izvođaču koji  je zapravo već poznat javnosti,  članovi Hladnog piva naglasili su da su unatoč brojnim zanimljivim glazbenim uratcima koji su na njihovu e-mail adresu pristizali tijekom proteklih desetak dana  ipak odabrali Kandžiju i njegov bend.


Slavonija-info.com vam poklanja 5x1 ulaznice za koncert Hladnog piva u Osijeku! Sve što trebate napraviti je 1. pritisnuti like ispod naslova ovog članka, 2. poslati svoje podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona) na info@slavonija-info.com s naznakom "Za koncert Hladnog piva". Sretno!

Nagradna igra je završena! Dobitnici ulaznica u Osijeku su: Tea Kompar, Silvija Vidaković, Marina Pejak, Hrvojka Vuković i Ivancica Pavlovic.

Za koncert u Slavonskom Brodu ulaznice su osvojile Vivien Smietanka i Vanda Nakarada Smietanka.
Novinare je tijekom pressica ponajviše zanimala bogata produkcija koja stiže u Osijek i Slavonski Brod u sklopu ove turneje o kojoj je na obje pressice iznio detalje Mile, te je, osvrnuvši se na sjajne dojmove iz Arene Zagreb i zanimljivu kostimografiju benda koja neće izostati ni na slavonskim koncertima, najavio da će koncerti doista u svim segmentima biti poput onoga u Zagrebu!

Kako se u Slavonskom Brodu pressica održala u prostorijama Rock škole, dečki iz benda na licu mjesta su potpuno spontano postali i počasni kumovi Rock škole. U Slavonskom Brodu je na pressici bilo posebno dinamično, jer su bend dočekali i brojni fanovi koji nisu htjeli propustiti prigodu za autograme i druženje s Hladnim pivom!

Podsjećamo fanove Hladnog piva da požure po svoje ulaznice za koncerte u Osijeku 21.10.2011. i Slavonskom Brodu 22.10.2011., te da ih i dalje mogu nabaviti na ovim prodajnim mjestima:

-    prodajna mjesta za koncert 21.10. u Osijeku:

 • Video Cross Centar, Osijek
 • Video Cross Donji grad, Osijek
 • Caffe bar „Zrinjevac“, Osijek
 • TZ Baranje, Beli Manastir
 • Turistička zajednica, donji Miholjac
 • Gradska kavana, Valpovo
 • caffe bar Saloon, Đakovo
 • hotel Lav, Vukovar
-    prodajna mjesta  za 22.10. Slavonski Brod:
 • Brodturist, Slavonski Brod
 • caffe bar Gem, Slavonski Brod
 • caffe bar Derby, Slavonski Brod
 • caffe bar The Corner Pub, Nova Gradiška

Također, ulaznice će se moći kupiti i u sustavu Eventima.

http://www.hladnopivo.hr

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot