Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport HNL ŽELJKO ŠARČEVIĆ-NOVI PREDSJEDNIK UPRAVE HNK CIBALIJE

ŽELJKO ŠARČEVIĆ-NOVI PREDSJEDNIK UPRAVE HNK CIBALIJE

hnk-cibali-1
"Omladinska škola i afirmacija mladih igrača te proces preoblikovanja glavne su smjernice mog rada"

Jutros je održana izvanredna Skupština HNK Cibalije na kojoj je jednoglasno prihvaćen prijedlog Grada i Upravnog odbora za imenovanjem Željka Šarčevića za Predsjednika HNK Cibalije.

"Ovo je prvenstveno čast i hvala Vam na povjerenje, potrudit ću se da dam svoj doprinos profesionalizaciji i napredovanju ovog kluba. Bio sam član Upravnog odbora i znam da nije vrijeme za velika obećanja, no sve ono što je strategija ovog kluba nastavit ćemo, naglasak je na našoj omladinskoj školi i afirmaciji mladih igrača, orijentacija na vlastiti kadar je prioritet i to je jamstvo kvalitete prve momčadi. Druga važna zadaća je svakako kvalitetno odraditi započeto preoblikovanje kluba" prva je izjava Željka Šarčevića novog Predsjednika HNK Cibalije.
Dopredsjednik kluba župan Božo Galić istaknuo je zadovoljstvo izborom ističući kako je klub stabilan i jedinstven. "I ovu odluku jednoglasno smo donijeli, naučeni smo raditi timski i vjerujem da će se tako nastaviti raditi. Svi smo uz novog Predsjednika i ima našu podršku iza Cibalije stoji i gospodarstvo i županija" istaknuo je Galić.

"Zahvaljujem gospodinu Šarčeviću što je prihvatio ovu odgovornu dužnost. Željko Šarčević je bio dugogodišnji uspješni pročelnik Gradskog odjela za komunalno gospodarstvo, odgovorno vodi tvrtku Vodoprovreda d.d. i smatram da će njegov rad u Cibaliji biti uspješan i da će Cibalija ostati respektabilan klub u Hrvatskoj što nam je svima cilj" istaknuo je gradonačelnik dr. Mladen Karlić dopredsjednik HNK Cibalije. Na izbor novog Predsjednika osvrnuo se i treći dopredsjednik kluba Ivan Bošković ističući kako je pred novih Predsjednikom puno posla. "Uz podršku nas u Izvršnom odboru i naših gospodarstvenika vjerujem kako ćemo nastaviti sa kvalitetnim radom na dobrobit našeg kluba. Želim Vam puno uspjeha u radu" zaključio je Bošković.


izvor:slavonija-info.com


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

 
 
 
 
belot