Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Ostala mjesta Belišće-počela obnova pješačkih i biciklističkih staza
  • Facebook: urednik.slavonija
  • Twitter: slavonijainfo
  • YouTube: nikon0007
  • External Link: www.slavonija-info.com/index.php?format=feed&type=rss

Belišće-počela obnova pješačkih i biciklističkih staza

biciklist-staza
Gradonačelnik Belišća Zvonimir Borić istaknuo je kako je riječ o važnom projektu koji je rezultat ugovora o zajedničkom financiranju, potpisanog između Belišća i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva kroz program integralnog razvoja lokalne zajednice EIB II. Ministarstvo je sudjelovalo s 80 posto novca, a grad Belišće s 20 posto, dodao je Borić.
Obnovit će se više od deset kilometara pješačkih i biciklističkih staza, rekao je gradonačelnik Borić, ističući kako je posebno važno to što će učenici iz Belišća tim stazama moći biciklom u Valpovo, gdje se uglavnom školuju.

Posebice je zahvalio ministru branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti Tomislavu Iviću, koji je otvorio radove, ističući da je on "bez obzira na funkcije koje je obnašao i obnaša" uvijek pomagao razvoju Belišća, koje ima 7000 stanovnika, a s okolnim mjestima oko 11.000.
Otvarajući radove, ministar Ivić istaknuo je važnost projekta kojim će se koristiti svi, a posebno dobro će doći učenicima koji putuju iz Belišća u Valpovo. Istaknuo je kako je to još jedan dokaz da se vlada brine o ravnomjernom razvoju svih svojih krajeva, koji se ostvaruje kroz mjerodavna ministarstva. Obećao je pomoć u obnovi belišćanskog bazena još ove godine.


(HINA)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot