Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Izlasci Oxygene: Branko Bogunović – Pifa.

Oxygene: Branko Bogunović – Pifa.

pif110aOsječki Oxygene club će u srijedu 12.10.2011. od 21 h ugostiti ponajboljeg hrvatskog izvođača na akustičnoj gitari Branka Bogunovića – Pifa.
Pifov status u glazbenim sferama potvrđuju i mnoge suradnje i angažmani u diskografiji općenito.
Kao član, voditelj ili utemeljitelj sudjelovao je u radu rock grupa Hobo, Drugi način, Call 66, Obećanje proljeća, Animatori, Plava trava zaborava, Guitar Playboys itd. Kao prateći glazbenik svirao je za Željka Bebeka, Dragu Mlinareca, Josipu Lisac, Mišu Kovača, Zdenku Kovačiček, Renata Metessija, Tomislava Ivčića, Duška Lokina i druge.

Sudjelovao je u preko 300 albuma kao studijski glazbenik. Kad ga pitaju koliko dugo se bavi glazbom on odgovori - predugo. Rođen 1952. godine glazbenu karijeru je započeo krajem sedamdesetih, a početkom ovoga stoljeća počeo je nastupati kao solist.

Također je dobitnik raznih nagrada među kojima su "Status" 2000. godine u kategoriji pop-rock električna i akustična gitara i "Mega Muzika - Fender" 2007. godine. Druga ljubav mu je slikanje i crtanje karikatura gdje je također vrlo uspješan.
Za prvo samostalni nastup u Osijeku Pif će predstavit svoj veliki gitarski opus i to na gitari koju je dobio na poklon od najboljeg svijetskog gitariste i svog gitarskog uzora Tommy Emmanuela koji je prije nekoliko godina oduševio osječku publiku gostovanjem u HNK-u.

I ovu srijedu možemo očekivati sličnu atmosferu u poznatom osječkom clubu Oxygene u kojem svake srijede nastupaju renomirani osječki jazz glazbenici Barač- Mihić group. Ovo je svakako koncert za sve glazbene sladokusce.

Važno je napomenuti da je ulaz u Oxygene club besplatan. Vidimo se na koncertu,


izvor: slavonija-info.com

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot