Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Kultura Cinestar Zaraza uskoro u svim kinima! + nagradna igra
cinestar-os2

FILMOVI U 3D


put-5-3d harry-potter-3dkyle3dshark3d

Zaraza uskoro u svim kinima! + nagradna igra

E-mail Ispis PDF
zaraza-film
Steven Soderbergh vodio se činjenicom da je realnost zapravo strašnija od bilo čega što možete zamisliti i režirao intrigantan i zabrinjavajući triler Zaraza, kojeg od 29. rujna možete gledati u hrvatskim kinima. Ovaj film postavlja pitanje što bi se moglo dogoditi – na osobnoj, nacionalnoj i globalnoj razini – kad bi se nepoznata smrtonosna bolest počela nekontrolirano širiti. Kako bi do nje došlo? Kako bi se širila? I kako bismo mi s time izlazili na kraj?
Glumačku ekipu čine sve redom nagrađivana imena Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow i Kate Winslet.

Ovaj film prikazuje ne samo kako se virus širi, već i kako utječe na svakodnevni život, kad sve što vam je poznato odjednom postane nepoznato i bojite se vratiti vlastitoj kući ili naći se s prijateljima. Zaraza se širi eksponencijalno, prvo ih je bilo dvoje oboljelih, zatim četvero, pa 16. Za tri mjeseca bit će ih milijarda.


Nagradna igra: slavonija-info.com i Cinestar Osijek daruju Vam 3x2 karte za ovaj film
Potrebno je: podijeliti ovu najavu na Facebook klikom na |Like| te poslati Vaše podatke na našu email adresu s naznakom: "Želim gledati film Zaraza" (info|@|slavonija-info.com),

Nadradna igra je završena! Dobitnici su Dragana Buljubašić, Andrej Karlović i Aleksandra Mileusnić. Dobitnici nagradne ulaznice preuzimaju na blagajni CineStara Osijek uz predočenje osobne iskaznice.

a za čitatelje koji ne mogu doći do Osijeka pogledati film, poklanjamo 2 majice s motivom ovog sjajnog filma, oni trebaju poslati email s naznakom: "Želim majicu film Zaraza" (info|@|slavonija-info.com). Sretno svima!
Nagradna igra je završena! Majice "Zaraza" osvojili su Đurđica Duić i Katarina Katavić.

Svijet današnjice se ne bi trebao zamarati hipotezom da li je moguće da se nešto tako dogodi, već jednostavno prihvatiti činjenicu da je pitanje vremena kad će se globalna epidemija tih razmjera zapravo dogoditi.

Na linku niže možete pogledati kako su bakterije i plijesan stvorile originalnu reklamu za ovaj film.
zvor:slavonija-info.com


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

Skupina prijatelja i suradnika na poslu kreće na organizirani teambuilding. Kada autobus koji ih vozi počne prelaziti poduži most, jedan od njih doživljava vrlo deskriptivnu viziju u koju on i kolege umiru na bizarne i brutalne načine. Znate već kako stvari idu dalje – kreće “Put Bez Povratka 3D”.
Nakon financijski uspješne četvorke koja je u 3D tehnologiji pokorila box office, ali nama gledateljima pružala u najboljem slučaju prolaznu kvalitetu, nova petica nastavlja put u tri dimenzije.
Na box officeu je ovaj film lošije prošao, ali stavimo to sa strane – kakav je na kraju Final Destination 5?
Kratko i jasno odgovor bi bio – neočekivano, ali vrlo dobar! Kod ovog serijala sve se fokusira na tri sastavna dijela – početnoj makljaži, inovativnim ubojstvima i razvoju radnje – vezivnim tkivom koje je u zadnjih par filmova kvarilo finalni proizvod. 
 
 
 
belot