Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Sport HNL SAMIR TOPLAK PRVI PUTA IDE U VARAŽDIN KAO "GOST"

SAMIR TOPLAK PRVI PUTA IDE U VARAŽDIN KAO "GOST"

toplak-cibaliaTOPLAK: Sigurno smo kvalitetnija momčad od Varaždina i idemo na pobjedu!
Na današnjoj konferenciji za medije uoči polaska u Varaždin trener Samir Toplak istaknuo je kako očekuje pobjedu. "U ovome trenutku mi smo sigurno kvalitetnija momčad od Varaždina i očekujem ta tri boda. Zadovoljan sam sve više igrom svoje momčadi i držim da u subotu imaju kvalitetu za pobjedu. Sigurno da je za mene velika prednost što jako dobro poznajem ekipu Varaždina i da ćemo to znati iskoristiti" istaknuo je Topak dodajući kako je za njega ovo sigurno poseban susret kada će se prvi puta naći u situaciji da u Varaždinu sjedi na gostujućoj klupi. Dodatan izazov za Toplaka sigurno je i činjenica kako Cibalia u Varaždinu nije pobijedila od 1999. godine.

Kapetan Vinkovčana Mario Lučić, koji je također bio igrač Varaždina, istaknuo je kako je sastav znatno izmijenjen te više ne može reći da dobro poznaje ekipu. "Tu su sada novi igrači, momčad se raspala tako da ne mogu reći da ih dobro poznajem, no znam da smo spremni i da možemo očekivati pobjedu. Naša igra koju uvodi novi trener puno je agresivnija i napadačka i to mi se sviđa, a rezultati našeg rada vidjet će se na terenu" istaknuo je Lučić.

Trener Toplak u svoj rodni Varaždin krenuo je sa vinkovačkom ekipom danas oko 13 sati. Vinkovčani su smješteni u Ludbregu odakle će u subotu stići u Varaždin na susret 9. kola HNL-a koji započinje u 18 sati.


izvor:slavonija-info.comDodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot