Slavonija Info | Regionalni internet portal

Tuesday, Mar 20th

Ažurirano:04:57:48 AM GMT

Naslovi:
Nalazite se ovdje: Home Lifestyle Komadi Cure u mrežastom ;)

Cure u mrežastom ;)

E-mail Ispis PDF
mrezastoMrežaste čarape ulaze i izlaze iz mode već stotinjak godina, ako nam se ravnati po nekim leksikonima, možemo ustvrditi da su 1908. godine krenule u osvajanje svijeta iz tadašnjeg centra mode – Pariza. No prije će biti da ih je zapadnoj erotskoj fantaziji prvi servirao Japan, gdje je još u 19. stoljeću mrežasto opasivanje tijela bilo jedan od načina na koji su se oblačile nindže. Prozračni outfit je dovoljno čuvao toplinu, a omogućavao je lakše kretanje.

S druge strane, današnji mrežasti listovi i bedra vjerojatno nemaju nikakve veze s Ezopovom basnom o djevojci koja ulazi u grad umotana u ribarsku mrežu jer je dobila 'nemogući zadatak' da se pojavi ni obučena ni gola. No da mrežaste čarape savršeno zadovoljavaju zavodničku ideju da se bude gol i obučen u isto vrijeme, prepoznala je očito legija žena, na čelu s Madonnom, Rihannom i Lady GaGa, koje su nas ove sezone odlučile podsjetiti na ljepote ribarskog života, zdravu mediteransku kuhinju i omega-3 kiseline... Ili na koja vas već maštanja vuče ideja komada u minjaku i umreženim nogama.


10111213141516171823456789


Žene k tome tvrde da im mrežaste čarape mijenjaju oblik nogu, čineći ih uskijima i skladnijima, a mijenjaju im, naravno, i raspoloženje. Prema jednoj statistici, 71 posto ih je potvrdilo da se noseći ih osjećaju mlađe. Najubojitija kombinacija je, kažu iskusnije dame, kada su crne boje i kada se nose na crne šminkerske cipele. Netko je previše listao postere Dite von Teese, izgleda.

Manga i anime su prepuni likova u mrežastim čarapama, baš u skladu sa starom nindža tradicijom, a nisu ih zaobišli ni zapadni crtači iz DC Comicsa. Furaju ih superheroji Zatanna i Black Canary.

A da u mrežastim čarapama vrlo lako osjećate herojsko samopouzdanje, govori i činjenica da ih nosi sve više starijih žena. Jedan su od vrhunskih pokazatelja slobodoumlja i nezavisnosti, koje će svaki muškarac cijeniti, što vizualno, što mentalno. 'Mrežastim čarapama pokazujete stav. Bilo da su u boji, pa time šaljete signale nehaja i zaigranosti, ili su da su crne, čime si dodajete na profesionalnosti i eleganciji. Trebale bi se nositi neovisno o tome imate li 16 ili 60', savjetuje modna dizajnerica Sarah-Jane Hingorani.

U svakom slučaju, u kojem god obliku da ih odlučite nositi, prilično je sigurno da ćete solidno opteretiti muške hipofize u bližoj okolini i u rekordnom roku pružiti suprotnom spolu osjećaj da svijet još ima smisla.


izvor: slavonija-info.com/DP

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi


Vezane vijesti:
Novije vijesti:
Starije vijesti:

 
 
 
 
belot